reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Pierwszy i trzeci jest najwazniejszy i ma byc ponizej 140 ☺
Jak dziewczyny dzien mija?
Ja wrocilam ze szkoly rodzenia ale powiem Wam ze siedzenie na krzesle juz mnie meczy.
Odebralam dzis posiew na paciorkowce na szczescie czysto☺

No to fakt. A tak się czepiają otyłych i jak jeszcze chce taka kobieta mieć dziecko to mnóstwo przeciwskazań i czasami niemiłych uwag. Sąsiadka miała cukrzycę w ciąży i przedwcześnie urodziła a super z niej laska ( idealna figura) Mój ginek gdy zaczęłam się u niego leczyć aby zajść w ciążę przepisał mi leki na cukrzycę profilaktycznie aby nie było problemu gdy się uda. Po tych lekach okropnie się czułam i miałam zaparcia aż wylądowałam u proktologa bo hemoroidy pokazały się. Leki odstawiłam i to była dobra decyzja:)

Miałam problem z owulacją. Pojawiała się bardzo nieregularnie ale to zapewne przez niedoczynność tarczycy i mąż miał kiepskie plemniki. Po leczenia nas obojga udało się. :):):)

reklama
Do góry