reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Pierwszy i trzeci jest najwazniejszy i ma byc ponizej 140 ☺
Jak dziewczyny dzien mija?
Ja wrocilam ze szkoly rodzenia ale powiem Wam ze siedzenie na krzesle juz mnie meczy.
Odebralam dzis posiew na paciorkowce na szczescie czysto☺

No to fakt. A tak się czepiają otyłych i jak jeszcze chce taka kobieta mieć dziecko to mnóstwo przeciwskazań i czasami niemiłych uwag. Sąsiadka miała cukrzycę w ciąży i przedwcześnie urodziła a super z niej laska ( idealna figura) Mój ginek gdy zaczęłam się u niego leczyć aby zajść w ciążę przepisał mi leki na cukrzycę profilaktycznie aby nie było problemu gdy się uda. Po tych lekach okropnie się czułam i miałam zaparcia aż wylądowałam u proktologa bo hemoroidy pokazały się. Leki odstawiłam i to była dobra decyzja:)

Miałam problem z owulacją. Pojawiała się bardzo nieregularnie ale to zapewne przez niedoczynność tarczycy i mąż miał kiepskie plemniki. Po leczenia nas obojga udało się. :):):)

reklama
Do góry