1
169849
Gość
Asia to nam stracha napedzilas Dobrze, ze to "tylko" zapalenie. Zdrowka zycze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!!!!! Zapraszamy do nas. Ja mam ze 2cm mniej i w pierwszej ciąży zaczynałam z waga 92kg. Powiem Ci ze było super i gdybym się nie zapuscila to teraz nie wazylabym 105 kg.... także staraj się ale jak zajdziesz to nie przytyj tak jak ja 26kg.....Dzień dobry dziewczyny
czytam Was już dłuższy czas
Jeśli mogę to dołączę
Jestem Magda i mam 29 lat. Mam synka 3,5 roku no i staram się o drugie trzeci cykl.
No i mój największy problem 93 kg przy 166 wzrostu. Nasze starania wyglądają tak, że fakt faktem nie zabezpieczamy się ale myślę cały czas o tym że strasznie boję się być w ciąży i niby chcę niby nie chcę. Boję się że moja psychika wszystko zniszczy i faktycznie nie zajdę. Próbowałam się odchudzać sto razy i nawet uzależniłam starania o ciąże od odchudzania i trochę to przełożyłam w czasie, ale nie umiem schudnąć.Jak będę czekać aż schudnę to chyba nigdy bym nie miała dziecka. Czytam Was i wiem, że nawet większe kobietki normalnie rodzą i mają zdrowe dzieci, ale ja się tak strasznie boję o dziecko i oto że po ciąży będę już strasznie tragicznie wyglądać.
przepraszam za taki długi wpis na początku. Czy dacie mi jakieś słowo otuchy