reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

madzias211Ja mam wspaniałego lekarza prowadzącego i nigdy nie obraził mnie z tego powodu że jestem otyła. Usg robił na początku przez pochwe a później przez brzuch i było widać bobaska. Na prenatalnych trafiłam na chama który wytykał nadwagę i krytykował. Z płaczem wyszłam z badań...

reklama
U mnie z synem nie było problemu z usg :)

Ja już po zakupach.
Kupiłam koszule do szpitala, ale bez guziczkow do karmienia, spodnie Z gumką i sukienkę :D co było nieplanowane hehe
Oczywiście jak na siebie patrzyłam w lustrze to byłam wściekła bo brzuch mam jak w 7 miesiącu z synem.... ajajajaj....

To faktycznie Inka trafilas na jakiegos buraka mi nigdy moja gin nie powiedziala cos o wadze ten co robil prenatalne i polowkowe tez byl wyjatkowo mily na ip tez nie teafilam na nie milych lekarzy. Chyba tylko ta hematolog co chodzila cos gadala ze trzeba po ciazy o siebie zadbac itd.

Ja to wogole mam ta Pani Dr wczoraj 3 razy ona dzwonila pytala co na Ip co ze mna jak powiedzialam ze do domu to kazala dzis sms z cisnieniem napisac to wyslalam nie dawno to odp ze jak tylko urosnie to zeby jechac na ip itd caly czas mam z nia kontakt telefoniczny i smsowy ☺

Ja to wogole mam ta Pani Dr wczoraj 3 razy ona dzwonila pytala co na Ip co ze mna jak powiedzialam ze do domu to kazala dzis sms z cisnieniem napisac to wyslalam nie dawno to odp ze jak tylko urosnie to zeby jechac na ip itd caly czas mam z nia kontakt telefoniczny i smsowy ☺
Fajnie. Mało kiedy jest taki lekarz. Ja niby do mojej też mogę dzwonić ale wątpię żeby ona kiedyś dzwoniła do swoich pacjentek ;)

Nasze dzisiejsze łowy:) Rossmann i kocyki ze Smyka:)
1491681321-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Super Zuza ☺ ja to kocyki kupowalam w pepco po 20 i 25zl. Po malu zbierasz rzeczy juz ☺
Jak minela Wam sobota?
Mnie dzis glowa caly dzien boli i gardlo cos drapie mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Madzias211 Witamy:)
Nie przejmuj się bo nigdy się nie zdecydujesz:) Jeśli Cię to pocieszy to jestem niższa i cięższa od Ciebie.Zdecydowałam się późno na drugie bo mój syn niedługo skończy 9lat.A na usg wszystko widać;)
Asia to faktycznie masz super lekarke!Jak się dziś czujesz?
Mimi super zakupy.Gdzie kupilaś koszulę?

Zaraz Zuza pokaze Ci moje koszule kupilam na zwyklym stoisku z pizamami. Po 22zl ☺
Tak to bol mniejszy tego krocza i brzucha tylko glowa boli moze po luteinie albo od wiatru bo wczoraj troche wialo ☺

Załączniki

• 20170321_163211.jpg
    20170321_163211.jpg
    561,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 20170321_163143.jpg
    20170321_163143.jpg
    622,1 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ja za 3 kocyki,dwa cienkie polarowe i jeden dwuwarstwowy zapłaciłam 54zł więc i tak nie dużo:) Tak zbieramy:) Jutro jadę jeszcze do innego Rossmanna bo chcę dokupić żele Hipp do mycia.
Asia współczuję,ja znowu całą noc nie spałam...

Do góry