reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Paulina to Ty tak jak ja wszystko jem i to duzo. Na pewno jak przyjdzie to pokaze jak w rzeczywistosci wyglada.
Dziewczyny Wy patrzcie zeby tymi dietami sobie nie zaszkodzic bo wiem ze dieta dla organizmu to szok zeby w zemscie nie odrzucil ciazy bo znam takie przypadki.

Paulina tylko pozazdrościć :)
Asia ja właśnie póki co jem na co mam chęć, ale muszę się ogarnąć [emoji54]

hchy43r8h8l5x99d.png

Na mnie się mści 1,5 roczna redukcja na restrykcyjnej diecie i dużej aktywności fizycznej. Mimo że aktywność nadal jest, to sporo mniejsza, ale zaczęłam jeść normalniej i niestety tycie mam ekspresowe. Takie życie. Ale raz schudłam 45 kilo, schudnę i drugi raz...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Nie, wyliczyłam zapotrzebowanie kaloryczne i ucielam z niego 500 kcal, do tego treningi siłowe i bieganie 6 razy w tygodniu. Ale to było bardzo agresywne podejście, jak będę to robić znowu to utnę mniej kalorii i będę rzadziej trenować, bo takim podejściem zajechałam sobie metabolizm.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Parampampam wow!Gratulacje:*
Asiu ja się najadam,to nie jest tak że się głodzę,Jem po prostu zdrowsze potrawy i tyle...Białe pieczywo zamienione na pełnoziarniste,tłusty nabiał na chudszy ale nie odtłuszczony,i zamiast smażone - parowane.Przyprawiam tak jak lubię,grzeszki się zdarzają...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj niespodziewanie odwiedził nas mój młodszy brat,Kacper.Ma 20 lat i to jeszcze dzieciak...Rzucił szkołę po gimnazjum.Latem zeszłego roku wyprowadził się od rodziców i od tego czasu kilkakrotnie zmieniał adres zamieszkania i prace...W każdym razie został na obiedzie i nawet pojechał z nami do lekarza bo mówił że nie ma nic do robienia.Miał się dziś odezwać ale tego nie zrobił a jego tel nie odpowiada więc nie wiem jak to dalej będzie.Powiedział,że też nie ma z resztą rodziny kontaktu więc nie wiem czy komuś powie.Ja na razie nikogo nie informowałam.Kubuś ma 24.04 urodziny jak się nie zjawią to odpuszczam sobie.Gdybyście widziały jak Kubuś rzucił się Kacprowi na szyje jak go zobaczył.Mi aż łzy stanęły w oczach...On tak wszystkich kocha...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieci tego nie rozumieją, a wiadomo że są przywiazane do najbliższych. Ciężko masz ale musisz dac sobie radę. Ważne ze masz kochającego męża super synka i drugi w drodze ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry