reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Chcecie chyba mnie dobic co haha ☺ ja 10 rowno kg na plusie ale powiem Wam ze wogole nie patrze na to co jem. Przed ciaza sporo jezdzilam rowerem stacjonarnym itd w ciazy nic to i tak bez ciazy zebym jadla jak jem i przez zime sporo kg pewnie by nalecialo wiec jakos sie nie przejmuje.
Jak usiade na komputer to wysle Wam zdjecia lozeczka i posciel na zmiane dobralam odrazu bo jedna przesylka. ☺
Wy tam z glodu po padacie. Ja bede pilnowac jedzenia jak bede karmic zeby malemu nie szkodzilo teraz sobie odpuszczam. ☺

Asia to czekamy na fotki;) To jak kupujecie kołderkę czy raczej kocyki?Mi się podobają te minky tylko nie wiem czy to nie za grube dla letniego bobaska...
U nas trochę popadało,a wczoraj było tak pięknie jak w maju,nawet wieczorem:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to jestem listopadowa to gruby koc, ale mam takowy po synu i kolderke ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Chcecie chyba mnie dobic co haha [emoji5] ja 10 rowno kg na plusie ale powiem Wam ze wogole nie patrze na to co jem. Przed ciaza sporo jezdzilam rowerem stacjonarnym itd w ciazy nic to i tak bez ciazy zebym jadla jak jem i przez zime sporo kg pewnie by nalecialo wiec jakos sie nie przejmuje.
Jak usiade na komputer to wysle Wam zdjecia lozeczka i posciel na zmiane dobralam odrazu bo jedna przesylka. [emoji5]
Wy tam z glodu po padacie. Ja bede pilnowac jedzenia jak bede karmic zeby malemu nie szkodzilo teraz sobie odpuszczam. [emoji5]
Ja juz mam 8 kg na plusie, a dopiero 21 tydzień. Więc nie jesteś sama :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

No ja 33 tydz :) ja kupiłam komplet poscieli i tam jest kołderka kocyki też mam a z minky mam rożek :)
łóżeczko pierwsze niebieskie z dużym tym misiem chciałam żeby było z szufladą bo jednak sporo tam można trzymać
Link do: ŁÓŻECZKO dziecięce z SZUFLADĄ i aplikacją NOWOŚĆ !
dobrałam poszewki na pościel też niebieskie te pierwsze
Link do: 2-cz POŚCIEL dziecięca 120x90 do łóżeczka NOWOŚĆ
ochraniacz niebieski
Link do: OCHRANIACZ do łóżeczka 120 X 60 o długości 180 cm
i moskitiere na lato żeby nic małego nie gryzło
Link do: MOSKITIERA
też niebieski:)
przesyłka jedna 25 zł za wszystko wyszło 475 zł bo rabat itd jeszcze obrazek na ściane w gratisie słodkich snów Gabryś takim napisem i falbanke maskująca na materac ma dorzucić :)
zobaczymy jak przyjdzie.

reklama
Ja kolderke kupie jak trafie na cos fajnego i kocyk minky tez grubszy i jakis inny cienki.

Ja nie wiem czy nie jestem jakims ewenementem bo jem dosłownie wszystko, slodycze, chipsy, McDonaldsa, pije czasem cole, swieze buleczki.. Dlatego jestem w szoku. Moze chora nie jestem :D
No chyba ze zaraz dobra passa minie i z wejscia przybiore ze 3-4 kg naraz.

Do góry