reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No ja chcialabym karmic ale zobaczymy jak bedzie. U nas sa duze lumpy i sa dzialy i tez sa ciazowe. Kurcze te spodnie wloze na siebie albo i nie to przynajmniej wyrzucic po ciazy nie szkoda za tyle.
Mimi a jak Twoje dzieckO zaragowalo na rodzenstwo?

reklama
Jeszcze mu nie mówiłam bo takto by wszystkim wygadal ;) ale jak nieraz go podgaduje to on absolutnie nie chce żadnej dzidzi :D no ciekawa jestem jak to będzie. Jutro mam wizytę i jak będzie ok to mu powiem, ze już jest dzidzia w brzuchu

hchy43r8h8l5x99d.png

Fajnie ☺ ja mam siostre 7 lat mlodsza jak mama byla w ciazy to sie cieszylam ale mowilam ze brata nie chcem i wyrzuce do kosza a siostre bede kochac ☺ i mam 14 lat mlodsza siostre to juz inaczej podchodzilam do tego. O ktorej masz wizyte jutro?

A jaki macie kontakt ze sobą? Między moimi dziećmi będzie 4,5 roku różnicy...

Moja Pani dr przyjmuje od 10. Niestety trzeba jechać i ustawiać się w kolejce :/ pojadę po 9 żeby być na początku.

A to na Nfz? Wiesz co z ta co 14 lat roznicy to slaby z ta co 7 to ona taki dziwak w swoim swiecie zyje inne mamy podejscie do zycia ona tylko ciuchy gadzety itd wiec tez nie najlepszy ale ogolnie jakus jest ale miedzy nami byla za duza roznica.

Ja juz po wszystkim. Dziecko wygląda na zdrowe, wygląda też na to, że będzie córka :) lekarz też nie komentował mojego przebrania na wadze, więc jestem zadowolona. Dzięki za wsparcie!

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Gratuluje wizyty ☺ jak dziewczyny sie czujecie? U mnie niby ladna pogoda a jakas niemoc mnie wziela spac sie tak chce brak sil na co kolwiek z lozka bym nie wychodzila ☺

Gratuluje wizyty [emoji5] jak dziewczyny sie czujecie? U mnie niby ladna pogoda a jakas niemoc mnie wziela spac sie tak chce brak sil na co kolwiek z lozka bym nie wychodzila [emoji5]
Ja tez tak dzisiaj mam, ale u mnie to chyba nadmiar emocji i zbyt aktywny dzień. Jak wróciłam od lekarza to dosłownie padłam wycienczona na kanapie i do teraz leżę.
Parampampam super wieści:* Macie już imię wybrane?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy kilka propozycji, ale jeszcze ostatecznie nie zdecydowaliśmy :) mimo że dzisiaj było polowkowe, mimo że dziecko się rusza w brzuchu, ta ciąża to wciąż dla mnie trochę abstrakcja. Jakoś nie dociera do mnie, że to się dzieje naprawdę.

reklama
A to na Nfz? Wiesz co z ta co 14 lat roznicy to slaby z ta co 7 to ona taki dziwak w swoim swiecie zyje inne mamy podejscie do zycia ona tylko ciuchy gadzety itd wiec tez nie najlepszy ale ogolnie jakus jest ale miedzy nami byla za duza roznica.

Niestety prywatnie... na NFZ musiałabym czekać że 3 m-ce na wizytę :/
Ja jestem mega wzdeta i nie wiem jak sobie pomóc ; (

Ja juz po wszystkim. Dziecko wygląda na zdrowe, wygląda też na to, że będzie córka :) lekarz też nie komentował mojego przebrania na wadze, więc jestem zadowolona. Dzięki za wsparcie!

Gratulacje :)

Do góry