reklama
parampampam
Fanka BB :)
Mimi, ja z dietą w ciąży mam kompletnie nie po drodze. Nie idzie mi i tyle. Ratuje się aktywnością fizyczną, ale z tym powoli coraz trudniej im większy mam brzuch.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
asia333podlasie
Mimi mozesz opisac swoj porod bo juz nie pamietam. ☺ aj dziewczyny cale zycie a na pewno wiekszosc jestesmy otyle to i w ciazy nie ma co sie odchudzac.
Jak tam mimi jutro ma byc @? Moze nie przyjdzie☺
Mimi2330
Tak w skrócie to miałam wywolywany poród bo odeszły mi wody, meczylam się ponad 22 godziny i jak już byłam praktycznie nieprzytomna to zrobili vacum. .... :/Mimi mozesz opisac swoj porod bo juz nie pamietam. ☺ aj dziewczyny cale zycie a na pewno wiekszosc jestesmy otyle to i w ciazy nie ma co sie odchudzac.
@ ma przyjść jutro lub w poniedziałek. Zobaczymy...
Zuza87
Asiu ja czuję się generalnie dobrze. Choć dziś nie miałam siły na nic.A Ty jak się czujesz?
Mimi o rany!22h?Niewyobrażalne...Mi się lekarz położył na brzuchu żeby wypchnąć Kubusia jak jego puls zaczął słabnąć.Później nikt o tym nie pamiętał,dlatego teraz mam nadzieję,że wszystko uda nam się tak zorganizować że mąż będzie ze mną.
Paulina wspominałaś że w brzuchu masz zrosty,to przez woreczek?Też wiele przeszłaś...Długo dochodziłaś do siebie?Sepsa?Koszmar...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi o rany!22h?Niewyobrażalne...Mi się lekarz położył na brzuchu żeby wypchnąć Kubusia jak jego puls zaczął słabnąć.Później nikt o tym nie pamiętał,dlatego teraz mam nadzieję,że wszystko uda nam się tak zorganizować że mąż będzie ze mną.
Paulina wspominałaś że w brzuchu masz zrosty,to przez woreczek?Też wiele przeszłaś...Długo dochodziłaś do siebie?Sepsa?Koszmar...
1
169849
Gość
Zuza zrosty mam po szyciu, w ogole to poszlam na szybki zabieg laserowy usuniecia wyrostka. Laserem sie nie dalo a jak mnie otworzyli cieciem to ponad litr ropy rozlal sie lekarzon na spodnie i buty. Wyrostek zgnil i od tego prawdopodobnie zrobila sie sepsa. Trafilam na OIOM w stanie krytycznym podobno 20% na przeżycie, nie oddychalam samodzielnie i jelita przestaly pracowac. Ja oczywiscie o niczym nie wiedzialam Co moi rodzice przeszli i maz to ich.. mama zaczela lysiec ze stresu. Nawet ksiadz byl. Po 2tyg powoli wracalam do zycia, als zanim wyszlam ze szpitala minely dwa miesiace bo poszlo mi na pluca. Najbardziej przerazajace jest to, ze nie bylam w ogole swiadoma co sie dzieje, nie wiedzialabym ze umarlam. Rozumiesz? Zasypiasz na stole ze swiadomoscia ze za 30min sie obudzisz i bedzie ok, a tu nagle nic.. i nic nie wiesz. Niezla jazda!
Ciezko to przezylam, balam sie w nocy zasnac bo sie nie obudze. Myslalam o psychologu ale sama powoli dalam sobie z tym rade.
A bakteria ktora mnie zaatakowala to E.Coli takze moja ginka jest przeczulona jak mam zapalenie pecherza i od razu daje antybiotyk bo urosepsa to podobno nsjgorsza zmora, z niej sie rzadko wychodzi.
Taka oto moja historia.
Ciezko to przezylam, balam sie w nocy zasnac bo sie nie obudze. Myslalam o psychologu ale sama powoli dalam sobie z tym rade.
A bakteria ktora mnie zaatakowala to E.Coli takze moja ginka jest przeczulona jak mam zapalenie pecherza i od razu daje antybiotyk bo urosepsa to podobno nsjgorsza zmora, z niej sie rzadko wychodzi.
Taka oto moja historia.
kamkaz
Paulina jak czytałam co przeszłaś to aż mi gęsia skórka wyszła. Masaka. Po tych przeżyciach jesteś teraz silną babka i nie ma rzeczy że byś sobie z nimi nie poradziła.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zuza87
Paulina jestem w szoku!Takie sytuacje to się w filmach ogląda
Kamkaz ma rację jesteś silną kobietą!!!
Mimi masakra z tymi lekarzami...Dlatego teraz poród mnie tak przeraża
Kamkaz ma rację jesteś silną kobietą!!!
Mimi masakra z tymi lekarzami...Dlatego teraz poród mnie tak przeraża