reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza zycze Ci aby ten dzien na dlugo zostal w Twojej pamieci jako ten jeden z najwspanialszych☺ zycze zebys nie miala tremy bo tego sie balas i zeby od dzis Wasze zycie bylo jeszcze duzo lepsze niz do tychczas trzymaj sie cieplutko

Witam.
trochę mnie nie było a tu taki temat cukrzycy. Ja miałam cukier ostatnio 92 i lekarz powiedział że ok i mu ufam bo jest świetnym lekarzem. ..

Zuza87 ja biorę pregna plus w aptece 30 tabletek kosztuje 47zł a na allegro za 2 opakowania płace 60 więc jest różnica.

O wlasnie Inka przypomniala mi co mialam jeszcze napisac ja od poczatku ciazy biore falvit mama i place za 60 tabletek 26zl i tez te same sa dawki co w tych drogich opakowanie na 2 miesiace starcza bo biore jedna na dzien ☺

Zuzia i pamietaj zeby sie nie przejmowac wygladem wiedz ze dla Twego meza i syna jestes najladniejsza i najwspanialsza ☺ powodzenia bedziemy czekac na relacje.

reklama
Jej,dziewczyny bardzo dziękuję:* Jesteście niesamowite!!!
Było sporo tremy ale jednocześnie było cudownie;) Chyba najbardziej stresował mnie fotograf;)
Teraz goście już pojechali i została fura naczyń do pomycia;)
Odezwę się jutro,papa:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry