reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A to wczorajszy moj zakup ☺jak dziewczynki dzien mija? U mnie narazie leniwo ale sloneczko swieci to chce sie zyc ☺

Załączniki

• 20170302_084256.jpg
    20170302_084256.jpg
    557,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Puchatek przyjaciel wszystkich dzieci;)
Fajnie,że na zajęciach Ci się podobało:* Jak idzie sporządzanie listy zakupów?
U nas dziś okropna pogoda...Pada i pada...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie idzie Zuzia bo nie zaczelam jakos ☺ kiedy masz dokladnie polowkowe? U mnie do poludnia bylo slonce pozniej caly czas deszcz.
Jak dziewczyny sie czujecie?

Witajcie
Czy jest tu ktoś kto mnie pamięta?

Zuza87 Ty masz cukrzycę ciążową? Bo czytałam Twoje posty i pisałaś że mierzysz. Tyle tylko nie wiem czy wiesz, że w ciąży cukier mierzy się godzinę po posiłku a nie po dwóch tak, jak pisałaś. No i na czczo powinno się mierzyć zaraz po wstaniu a nie po jakimś czasie. Przynajmniej tak twierdziła diabetolog, co do niej chodziłam w ciąży

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się czuję dobrze dzisiaj:) Jutro będę dzwonić do lekarza z pytaniem czy mogę nie iść w poniedziałek do szpitala.Trzymajcie mocno kciuki aby udało mi się wymigać! Cukier mam dobry.Ciśnienie też;)
A jak Ty się miewasz?

Kamkaz byłam na edukacji w szpitalu i robię tak jak mi pani powiedziała;) Mój lekarz uważa że mam cukrzycę ciążową,a Asia ma podobne wyniki do moich i lekarka powiedziała że są dobre,prawda Asiu?Tak więc w sumie nie wiem;)

Kamkaz byłam na edukacji w szpitalu i robię tak jak mi pani powiedziała;) Mój lekarz uważa że mam cukrzycę ciążową,a Asia ma podobne wyniki do moich i lekarka powiedziała że są dobre,prawda Asiu?Tak więc w sumie nie wiem;)

Dziwna sprawa. Poczytaj sobie w necie o pomiarach cukrów w ciąży. A jakie miałaś wyniki glukozy i w którym tygodniu robiłaś?
Polecam poczytaj sobie wątek o cukrzycy ciazowej tam się wszystkiego dowiesz. Ale z tym mierzeniem cukru po dwóch godzinach to jestem w szoku. Po 2 godz mierzy się normalnie, ale kobiety w ciąży mają inne normy i trzeba robić pomiar po godzinach. Dziwna sprawa z tym Teoim lekarzem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej, wstawiam wczorajsze tescowe łowy. ;)

1488479032-aaaaaa.jpeg

U mnie ok, robilam dzis badania na rozyczke, tokso, morfologie, cukier i mocz. Jutro wyniki. Obawiam sie co do glukozy, pewnie wyjdzie mi za wysoka. Ostatnio 104.. nie chce diety cukrzycowej. :(

A to mój brzuszek. Porównanie 11t i 16t. :)

1488479166-aaaaaa.jpeg

reklama
O.paulina ale śliczny brzuszek:* I moim zdaniem jesteś SZCZUPŁA:* A ubranka słodkie:) My dziś odebraliśmy łóżeczko;) Ale zostawiliśmy u teściowej bo u nas będzie malowanie na wiosnę;)
Trzymam mocno kciuki za wyniki:* Ja jestem na tej diecie i da się przeżyć;)

Do góry