reklama
Late92
Zaangażowana w BB
Ciśnienie masz książkowe :-)Late92 Witaj Na kiedy masz termin?
Mi weekend minął spokojnie.Pospacerowaliśmy w pezerwach między opadami deszczu.Byliśmy też w Akpol Baby oglądać łóżeczka
Potrzebuję porady.Mam w końcu ten ciśnieniomierz i moje dzisiejsze pomiary to:
130/74 i puls 87
131/76 puls 77
Co myślicie?Jest ok?Pytam Was bo ja się kompletnie nie znam...
Mimi dostałaś @?
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Termin porodu mam na 29 lipca. Polowkowe będę miała 16 marca na dzien dzisiejszy. Ale muszę zadzwonić do lekarza i zmienić termin bo zapomniałam ze mam kurs niemieckiego tego dnia.. mam nadzieję ze uda się na wcześniejszy termin przenieść wizytę.. Jutro będę wiedziała..
Zuza87
Fanka BB :)
Dzięki Late92:* Lekarz na ostatniej wizycie przepisał mi leki 3x1 tabl.na obniżenie ciśnienia...Na szczęście ich nie wykupiłam. To chyba widok lekarza yak na mnie działa:/
Mamy ten sam termin porodu
Ja mam się umawiać na połówkowe w 18.tc więc za kilka dni będę dzwonić.Trzymam kciuki żeby udało Ci się przełożyć[emoji110]
Ja mam się umawiać na połówkowe w 18.tc więc za kilka dni będę dzwonić.Trzymam kciuki żeby udało Ci się przełożyć[emoji110]
Late92
Zaangażowana w BB
Ja ns ostatniej wizycie miałam 170/ok 100 już nawet nie pamiętam... Tak na mnie działają biale fartuchy haha.. Jeszcze dochodzi slaba komunikacja miedzy mna, recepcja.. Lekarz mowi po polsku, ale piguly tylko po niemiecku i to mnie bardzo stresuje ze ich nie rozumie... W domu do 120/60 ciężko dobić i mam tyle jak wypije kawę... zwykle mam 105/50+ i jestem wtedy bardzo senna...Dzięki Late92:* Lekarz na ostatniej wizycie przepisał mi leki 3x1 tabl.na obniżenie ciśnienia...Na szczęście ich nie wykupiłam. To chyba widok lekarza yak na mnie działa:/
powyzej 140/90 juz trzeba być czujnym..
Najlepiej mierz ciśnienie i zapisuj wyniki wtedy lekarz oceni czy potrzebne będą tabletki..
Siostra dała mi ostatnio dobry pomysł żebym przed wizytą piła melise I tak też zamierzam zrobić.. ciekawa jestem efektu..
Zuza87
O rany!Masz bardzo niskie ciśnienie Zapisuję w kalendarzu i mu pokażę.
Mimi2330
Zuza ciśnienie dobre, ale pod koniec może Ci podskoczyć. Ja tak miałam. Od ok 7 miesiąca na dopegycie.
Ja dostałam @ i teraz już działamy wg zaleceń co 2 dni. Owulacje przewiduje na niedzielę.... Ale może dziś kupię testy i będę robiła codziennie....
Ja dostałam @ i teraz już działamy wg zaleceń co 2 dni. Owulacje przewiduje na niedzielę.... Ale może dziś kupię testy i będę robiła codziennie....
Zuza87
Hej
Rozumiem,ale lekarz już mi zapisał 3x1 dopegyt...
Mimi wszystkie mocno trzymamy kciuki a Wy bawcie się dobrze[emoji7]
Olenka,Paulina,Asia co u Was słychać dziewczyny?
asia333podlasie
Mi gdzies w powiadomieniach cos sie zepsulo i nie bylo ze pisalyscie. No ja teraz przez miesiac 2,5kg przytylam musze pol kg zgubic ☺
Ja jakis czas temu umowilam sie na wizyte na Nfz czekalam 2 miesiace prawie to jakos bylo jak mnie moja gin wkurzyla bo mi tej szyjki nie bada i wczoraj doszla kolejka . Powiem Wam ze odrazu czuc Nfz no ale szyjke mi zbadala tylko dlugosci nie mierzyla. Ja do 16 tyg bralam luteine i mialam wtedy swedzenie itd to minelo a teraz raz na jakis czas taki twarozek mi wychodzi ta lekarka powiedziala ze mam grzybice jak smok. A wiec teraz ide w czwartek do swojej gin i zmusze ja do badania ginekologicznego zobacze co powie. Malego mi nie miwrzyla wiec musze do czwartku czekac.
U mnie juz 28 tydz i przybylo juz 6,5kg ciekawe ile jeszcze przybedzie.
Zuza Ty opowiadaj o tym swoim slubie. Ja polowkowe mialam dopiero w 22tyg.
Ja jakis czas temu umowilam sie na wizyte na Nfz czekalam 2 miesiace prawie to jakos bylo jak mnie moja gin wkurzyla bo mi tej szyjki nie bada i wczoraj doszla kolejka . Powiem Wam ze odrazu czuc Nfz no ale szyjke mi zbadala tylko dlugosci nie mierzyla. Ja do 16 tyg bralam luteine i mialam wtedy swedzenie itd to minelo a teraz raz na jakis czas taki twarozek mi wychodzi ta lekarka powiedziala ze mam grzybice jak smok. A wiec teraz ide w czwartek do swojej gin i zmusze ja do badania ginekologicznego zobacze co powie. Malego mi nie miwrzyla wiec musze do czwartku czekac.
U mnie juz 28 tydz i przybylo juz 6,5kg ciekawe ile jeszcze przybedzie.
Zuza Ty opowiadaj o tym swoim slubie. Ja polowkowe mialam dopiero w 22tyg.
reklama
Mimi2330
Trzymajcie bo jak w tym miesiacu sie nie uda to znaczy ze chyba jest coś nie tak....
Hej
Podziel się: