reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Milo ze nas odwiedzilas ☺ dostalas jakies leki na to cisnienie? Skad jestes?
Czym nas wiecej tym lepiej ☺ a co do wagi to sie teraz nia nie przejmuj dzidzius najwazniejszy ☺
Leków nie dostałam bo wyjasnilam ze jak jestem u lekarza zawsze mam wysookie ciśnienie.. gdyby dał mi leki na zbicie chyba bym całkiem w śpiączkę wpadła w domu ratuje mnie kawa żeby nie spać cały dzień.. po kawie mam ciśnienie 121/64
Od roku mieszkam w Niemchech w offenbach am main :-)
Waga staram się nie przejmować ale to silniejsze odemnie ehh :p

reklama
Mimi nie objadam się na maksa. Tłustych potraw unikam bo mi szkodzą. Slodkie rzadko Jedyny problem to mało ruchu ...

Witaj Late. Ja tez w 17 tygodniu

Mimi nie objadam się na maksa. Tłustych potraw unikam bo mi szkodzą. Slodkie rzadko Jedyny problem to mało ruchu ...

Witaj Late. Ja tez w 17 tygodniu
:-)

Niedługo wiosna będzie więcej ochoty żeby wychodzić na dwór.. Ja tez mam mało ruchu póki co.. W de jestem trochę "samotna" tzn mam rodzinę Ale nie mam z kim iść na kawę czy na spacer oprócz synka i męża.. Niedługo zaczynam kurs niemieckiego i w koncu wyjdę do ludzi..

Late podobnie mam z samotnością. . .
zaczęłam chodzić do szkoły rodzenia i takie wyjście to dla mnie mega wydarzenie. ..
Skąd jesteś?

Hej dziewczynki jak tam po weekendzie?

Kurcze ja od x czasu jem godzinowo a ostatnio nie moge sie zmotywowac i jem nie patrzac na godz nie wiem co ze mna zla jestem na siebie.

U mnie po weekendzie dobrze.. Ale mam dzikie sny.. wczoraj miałam koszmar ze poronilam bliźniaki i ze przez to trafiłam do wariatów... ciąże mam pojedynczą więc jak się obudziłam od razu spokój, ale sam sen był bardzo realistyczny, jakąś masakra..

Z jedzeniem w sumie teraz nie mam problemu jem tylko wtedy jak jestem głodna, między posiłkami nie podjadam.. W nocy też już nie muszę uzupełniać magazynu(wcześniej przez mdłości nie mogłam dopuszczać do głodu, potrafiłam wstać na siku i jak nie zasnelam w ciągu 10 min musiałam zjeść "sniadanie").. słodkie omijam A jak nawet coś zjem traktuje jak posiłek. :) uwielbiam też serki wiejskie mało wegli, dużo białka tak ze jak sobie czymś nie pojem dobijam serkiem i waga nie rośnie A dzidziuś rozwija się prawidłowo :-) niedługo polowkowe :-)

Asia nie podjadaj bo waga poleci szybko w górę A zbić ciężko. Sama wiem bo przytylam w ciąży 26 kg a straciłam póki co 17.... Ale Bujam się tak 4 lata...

reklama
Late92 Witaj:) Na kiedy masz termin?
Mi weekend minął spokojnie.Pospacerowaliśmy w pezerwach między opadami deszczu.Byliśmy też w Akpol Baby oglądać łóżeczka;)
Potrzebuję porady.Mam w końcu ten ciśnieniomierz i moje dzisiejsze pomiary to:
130/74 i puls 87
131/76 puls 77
Co myślicie?Jest ok?Pytam Was bo ja się kompletnie nie znam...
Mimi dostałaś @?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry