Tez nie miałam brałam tyle leków w końcu powiedziałam ze mam dość opuściłam i się udało. Tobie się też uda !Dopiero 20 dc więc jeszcze trochę, ale jakoś nie mam zbyt wielkich nadzieji ...
reklama
1
169849
Gość
Czesc babeczki! Widze, ze forum ozylo, jest co czytac. Faajnie
Ja dzisiaj mam dzien pod znakiem sprzatania. W sumie pierwszy raz odkad dowiedzialam sie o ciazy, do tej pory mąż mnie wyreczal. [emoji87]
Asia, ja jeszcze oficjalnie nie jestem na zwolnieniu, przejde pod koniec lutego.
Milego popoludnia i wieczoru!
Ja dzisiaj mam dzien pod znakiem sprzatania. W sumie pierwszy raz odkad dowiedzialam sie o ciazy, do tej pory mąż mnie wyreczal. [emoji87]
Asia, ja jeszcze oficjalnie nie jestem na zwolnieniu, przejde pod koniec lutego.
Milego popoludnia i wieczoru!
Mimi2330
Fanka BB :)
W tym miesiącu mało staranek. Praktycznie tylko raz lub gora dwa kiedy mogło się udać, a tak sobie obiecywalam ze będzie co dwa dni heheAle ja mam haha jak nie teraz to moze za miesiac ☺ wazne ze masz juz jedno sloneczko w donu ☺
Inka1985
Dopiero 20 dc więc jeszcze trochę, ale jakoś nie mam zbyt wielkich nadzieji ...
Kochana nie możesz cały czas myśleć o tym czy masz już dzidziusia bo to prowadzi do niczego. Wyluzuj troszeczkę. Korzystaj z przyjemności i pod tyłek podusia i leż. Tez tak robiłam olej z wiesiołka do owulacji a po owulacji olej lniany. Będziemy 3mać kciuki
asia333podlasie
Tak to jest jak sie chce to nie ma.
Jak dzień dziewczyny minal?
U mnie jeden z lepszych z ostatnich przynajmniej nie przespalam calego i cos w domu zrobilam troche po sprzatalam i obiad dumna z siebie jestem haha
Jak dzień dziewczyny minal?
U mnie jeden z lepszych z ostatnich przynajmniej nie przespalam calego i cos w domu zrobilam troche po sprzatalam i obiad dumna z siebie jestem haha
Zuza87
Cześć Dziewczyny
Asia to super że dobrze się dziś czujesz:*
Ja z kolei dzisiaj gorzej,prawie cały dzień przespałam
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia to super że dobrze się dziś czujesz:*
Ja z kolei dzisiaj gorzej,prawie cały dzień przespałam
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
asia333podlasie
Kurcze moglaby juz ta wiosna przyjsc to moze czlowiek by troche odrzyl.
Dziewczyny ile zajelo Wam zajscie w ciaze znaczy ile cykli?
Milego dnia ☺
Dziewczyny ile zajelo Wam zajscie w ciaze znaczy ile cykli?
Milego dnia ☺
1
169849
Gość
A mi się nasiliły wymioty.. do jakiegoś czasu miałam sporadycznie, raz na kilka dni. Teraz wymiotuję dzień w dzień. A miało powoli ustępować..
Wczoraj naszło mnie na naleśniki o 22, mąż stanął na wysokości zadania choć nie były takie puchate jak lubię, bo zabrakło mąki. Ale grunt, że mąż mi się sprawdza i rozpieszcza..
A jak wasi partnerzy, pomagają wam przejść bezstresowo i w spokoju przez ciążę?
Kurde, kręgosłup zaczyna mnie boleć, trochę za wcześnie.
U nas przygotowanie do przyjścia maluszka zaczęło się od zmiany samochodu. Z cabrio na kombiaka, diametralna zmiana Ale na plus, bo z moimi gabarytami wyjście z niskiego samochodu przyprawiało mnie o nieopanowaną wściekłość i zalanie potem.
W ogóle czasem dobija mnie ta moja waga.. Mam wrażenie, że każdy słyszy tą moją zadyszkę, widzi pot na czole.. trochę mi wstyd, a jak pomyślę, że przybędzie mi w ciąży jeszcze kilka dobrych kilo.. o mamo. Ale widziałam co robię, miałam ambitny plan schudnięcia przed ciążą, oczywiście to się odkładało w czasie, aż w końcu tego czasu zabrakło. Zamiast schudnąć to przybrałam 5kg przed startem.. I jak tu wytrzymać ze sobą?
To się rozgadałam.
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze i będziecie miały przyjemny dzień!
Wczoraj naszło mnie na naleśniki o 22, mąż stanął na wysokości zadania choć nie były takie puchate jak lubię, bo zabrakło mąki. Ale grunt, że mąż mi się sprawdza i rozpieszcza..
A jak wasi partnerzy, pomagają wam przejść bezstresowo i w spokoju przez ciążę?
Kurde, kręgosłup zaczyna mnie boleć, trochę za wcześnie.
U nas przygotowanie do przyjścia maluszka zaczęło się od zmiany samochodu. Z cabrio na kombiaka, diametralna zmiana Ale na plus, bo z moimi gabarytami wyjście z niskiego samochodu przyprawiało mnie o nieopanowaną wściekłość i zalanie potem.
W ogóle czasem dobija mnie ta moja waga.. Mam wrażenie, że każdy słyszy tą moją zadyszkę, widzi pot na czole.. trochę mi wstyd, a jak pomyślę, że przybędzie mi w ciąży jeszcze kilka dobrych kilo.. o mamo. Ale widziałam co robię, miałam ambitny plan schudnięcia przed ciążą, oczywiście to się odkładało w czasie, aż w końcu tego czasu zabrakło. Zamiast schudnąć to przybrałam 5kg przed startem.. I jak tu wytrzymać ze sobą?
To się rozgadałam.
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze i będziecie miały przyjemny dzień!
reklama
1
169849
Gość
Asia, u mnie od 2 dni piękne słońce świeci.. Też tęsknię za wiosną, maj to moja ulubiona pora.
My staraliśmy się dokładnie 5 miesięcy, gdzie pierwsze 3 miesiące totalnie bez spiny bez liczenia dni płodnych itd. Kolejne 2 miechy były aktywne, co drugi dzień i tym sposobem w moim łonie rozwija się życie.. W ogóle u mnie wszystko książkowo, jesteśmy młodzi, ja mam 26 lat, od lipca jesteśmy małżeństwem, a od końca listopada jestem w ciaży.. Pięknie się nam to poukładało.
My staraliśmy się dokładnie 5 miesięcy, gdzie pierwsze 3 miesiące totalnie bez spiny bez liczenia dni płodnych itd. Kolejne 2 miechy były aktywne, co drugi dzień i tym sposobem w moim łonie rozwija się życie.. W ogóle u mnie wszystko książkowo, jesteśmy młodzi, ja mam 26 lat, od lipca jesteśmy małżeństwem, a od końca listopada jestem w ciaży.. Pięknie się nam to poukładało.
Podziel się: