reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Niestety 1 krecha....
Od 5 do 9 dnia cyklu biorę clostilbegyt A od 15 do 24 dnia cyklu duphaston. Ale w tym cyklu duphaston dopiero wzięłam w 16dc więc się przesunelo o jeden dzień. Owulka wyszła mi na testach lh W środku cyklu.

reklama
Na Fb @mamaginekolog pisze,ze test ciążowy wyjdzie dopiero 12 dni po sppdziewanej owulacji więc u mnie za 2dni....
Sama niewiem jak to już jest

Ostatnia edycja:
U mnie w obu ciazach juz pokazywalo raz robilam w 23 dc a raz w 25. Ale sie nie martw ciezko tak szybko zajsc w ciaze. Nic a nic nie widac 2 kreski?

Musisz do swego lekarza zadz spytac co robic.

A i napisz jaki mialas test o jakiej czulosci.

Najlepiej zrob zdjecie i wstaw ☺

No cóż.... może się uda w tym cyklu. Bardzo bym chciała urodzić jeszcze w tym roku. Test to Pink test super czuły

Załączniki

• 20170105_095643.jpg
    20170105_095643.jpg
    481,9 KB · Wyświetleń: 85
U mnie przygotowania ok już prawie wszystko mam. Wczoraj prałat pierwsze ciuchy. Do lutego chce mieć wszystko gotowe i ostatni miesiąc tylko czekać. Ja się dobrze czuje , wszystko w porządku. Mam nadzieję że test jednak już teraz wyjdzie pozytywny .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry