reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja na maj dopiero mam termin ☺ ale tez dobrze cieplo juz bedzie
1
169849
Gość
Ja mam na koncowke sierpnia a strasza ze w tym roku lato ma byc mega upalne. Juz widze moja buraczana twarz z goraca i popuchniete nogi. O zgrozo.
asia333podlasie
Dzidzia Ci wszystko wynagrodzi ☺ teraz w ktorym tyg jestes?
asia333podlasie
A juz na suwaczku zobaczylam ☺ jak sie czujesz?
1
169849
Gość
Asiu jak to w ciazy. Wymioty, bol podbrzusza i piersi, dziwny posmak w ustach, brak apetytu, sennosc. Ale daje rade. Na szczescie duzo mam wolnego wiec sie bycze na kanapie. a jak u ciebie?
olenka201
Ja synka rodzicami na początku sierpnia . Było tak ciepło że na sali wytrzymać nie można było. Lato też ciepłe ale dasz radę potem jaka nagroda. Ja się cieszę na termin na marzec blisko wiosny ,często na spacerki.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
1
169849
Gość
Wiosna to chyba najlepsza pora na rodzenie, ale tez niestety dobra na chorobska i rozwoj bakterii.
Ja sie zastanawiam czy nie zamontowac sobie klimy w kieszkaniu choc mam lekkie obawy czy nie wyjdzie mi takie schladzanie sie bokiem.
Ja sie zastanawiam czy nie zamontowac sobie klimy w kieszkaniu choc mam lekkie obawy czy nie wyjdzie mi takie schladzanie sie bokiem.
reklama
asia333podlasie
Ja od poczatku ciazy sie bycze bo na l4 jestem ☺ ja nie mialam wymiotow oprocz sennosci brak jakich kolwiek dolegliwosci i nadal tak jest ☺ dzidzia tylko zaczyna juz dokazywac wieczorem tak brykala ze az mi nie dobrze bylo zasnac nie moglam a o 5 rano zniw mnie obudzila jak sie rozbudzilam to ona poszla spac ☺ale takie dolegliwosci to ja moge miec ☺
Przepraszam jesli juz pytalsm paulina Ty juz masz dzieciaczka w domu ?
Przepraszam jesli juz pytalsm paulina Ty juz masz dzieciaczka w domu ?
Podziel się: