asia333podlasie
Fanka BB :)
U mnie ta ciaza dobrze jak na razie w 6 tyg mialam plamienie wiec ogromna panika po tym co bylo rok temu ale okazalo sie na ip ze to jakis milimetrowy krwiak zanim mialam wizyte sie wchlonol i nie bylo po nim sladu. Ja jedynie borykam sie z wysokim cisnieniem jestem na dopehycie a Ty dostalas jakies leki na cisnienie? Pluci dzidziusia jeszcze nie znam przy otylosci badania usg sa utrudnione bylam na badaniu w 16 tyg i nie bylo widac teraz wizyte mam jutro mam nadzieje ze sie dowiem ale przeczucie mi mowi ze to chlopiec ale mi to obojetne jak juz bede miala jednego aniolka w domu bede wybrzydzac co do pluci ☺
U mnie cukier dobry nadczo od 75 do 89 wiec super ale ja w domu sama mierze mozesz kupic glukometr w aptece w sumie to kupujesz paski a glukometr daja gratis bo dobrze sobie zbadac np rano pozniej po jedzeniu.
A Ty kiedy bylas na wizycie i co dobrego bylo juz widac?
U mnie cukier dobry nadczo od 75 do 89 wiec super ale ja w domu sama mierze mozesz kupic glukometr w aptece w sumie to kupujesz paski a glukometr daja gratis bo dobrze sobie zbadac np rano pozniej po jedzeniu.
A Ty kiedy bylas na wizycie i co dobrego bylo juz widac?