reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Smutna historia ale masz teraz pocieche i pewnie nie ostatnią [emoji5] planujesz jeszcze dzieciaczki?
Chciałabym i to bardzo ale nie wiem czy będzie mi to dane. Po pierwsze to jestem teraz bez pracy więc z.jednej pensji ciężko jest w 3 a co dopiero w 4. A poza tym mój zegar biologiczny tyka więc nie wiem czy zdążę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ile masz lat jeśli można spytać nie chce mi sie szukać w starych rozmowach☺ a no to prawda z tą pracą albo znaleźć jakąś i jak najszybciej starać się o następne ☺ mówią że jak jedno sie wychoduje to i 2 się da radę ☺

Z daleka jesteś?

A ile masz lat jeśli można spytać nie chce mi sie szukać w starych rozmowach[emoji5] a no to prawda z tą pracą albo znaleźć jakąś i jak najszybciej starać się o następne [emoji5] mówią że jak jedno sie wychoduje to i 2 się da radę [emoji5]

Z daleka jesteś?
Zaraz kończę 31 lat więc młodziutka nie jestem :-) pocieszam się tym,że jestem z połowy grudnia czyli jeszcze mam 30 :-).
Ja jestem z Wielkopolski a dokładnie z okolic Kalisza i Ostrowa Wielkopolskiego

No przestań z tym wiekiem [emoji5] ja mam 28 lat i dopiero pierwsze w drodze [emoji5] młoda jesteś teraz wszystko się po przesuwało [emoji5]
W tym samym wieku co Ty zaszłam pierwszy raz w ciążę, niestety skończyło się to porodem w 20 tc. Tyle tylko, że ja prawie 4 lata starałam sie o ciążę. Praktycznie nie było już szans, tzn tak mi lekarz mówił. Zmienilam lekarza i zapisałam się do mojej obecnej Pani doktor na cytologie. Wizytę miałam na koniec kwietnia a na początku czerwca już byłam w ciąży

Widzisz trzeba wierzyć ☺ i ja wierze że u mnie też tym razem zakończy się wszystko szczęśliwie. Mam jeszcze pytanie jak zaczeły Ci się skurcze z córeczką czy wcześniej plamiłaś ?

Ja też dziś zaczynam 17 tydz i czekam połowy ☺

Kamkaz 3q lat to przecież jeszcze nie dużo na pewno będziesz miała jeszcze dzidzia.
Ja obecnie jestem w 28 tyg ciąży mam 2 poronienia na koncie i ponad 2 letniego synka. Teraz ma być córka.
Pomomi sorry cukrzycowej mam juz 6 kg na pli się teraz 122 kg ważne mam nadzieje ze więcej niż 4 kg do końca nie przytuje. Pozdrawiam Was.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

My Ciebie też pozdrawiamy ☺ fajnie że dołączyłaś ☺

A jak w obecnej ciąży sie czujesz i jak dzieciaczek?

Trzymam kciuki aby zamierzone 4 kg osiągnąć ☺

reklama
Czuje się bardzo dobrze nic mi nie dolega tzn nic mnie nie boli nie przeszkadza tylko ta cukrzyca.
Mam nadzieję nadzieje ze szybko zleci do marca i będę miała cięcie przy sobie.
Na noc biorę insulinę ale coś zbić cuktru nie moge.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry