reklama
rurka
Fanka BB :)
Aisha ja takie objawy miałam od 34 tyg jak Agnella pisze. I tez myślałam że szybciej urodzę. Ale na tydzień przed wyraźnie zmienił się rodzaj bólu i skurczy były mocniejsze i no inne po prostu. Ale teraz dopiero przy tej ciąży świadomie się obserwowałam. Przy kolejnej juz bym wiedziała na kilka dni przed ze zaraz rodzę. Ale każdy organizm jest inny to fakt.
madalena_82
aisha ja też mam espumisan 100 więc powinno być to samo.
Agnella ja nie miałam takich objawów jak Ty chociaż doszukiwałam się jakiś prawidłowości w porodach i zwiastunach dlatego na 100% byłam pewna że urodzę po terminie a urodziłam 2 tygodnie przed. U mnie to się zaczęło od odejścia wód i to jest faktycznie taka woda woda jak z kranu. aaa i jeszcze 3 dni wcześniej odszedł mi czop ale w necie pełno jest dziewczyn którym czop albo wcale nie odszedł albo 2 tygodnie przed porodem więc to też nie jest reguła.
no i jeszcze jak przeczytasz że skurczy porodowych nie da się pomylić to jest to prawda - spodziewałam się wszystkiego ale nie takich
ale fajna jestem i Cie straszę przepraszam
Olucha wysłałam Ci wiadomość
Agnella ja nie miałam takich objawów jak Ty chociaż doszukiwałam się jakiś prawidłowości w porodach i zwiastunach dlatego na 100% byłam pewna że urodzę po terminie a urodziłam 2 tygodnie przed. U mnie to się zaczęło od odejścia wód i to jest faktycznie taka woda woda jak z kranu. aaa i jeszcze 3 dni wcześniej odszedł mi czop ale w necie pełno jest dziewczyn którym czop albo wcale nie odszedł albo 2 tygodnie przed porodem więc to też nie jest reguła.
no i jeszcze jak przeczytasz że skurczy porodowych nie da się pomylić to jest to prawda - spodziewałam się wszystkiego ale nie takich
ale fajna jestem i Cie straszę przepraszam
Olucha wysłałam Ci wiadomość
agnella2
Dzieki dziewczyny, uspokoilyscie mnie...wiec wszystko to jeszcze przede mna. Czy urodze przed czy po okaze sie...no ale jeszcze choć tydzień by mi sie przydal jesli mialoby Być przed
Teraz pakuje torbe I jestem przerazona ile tego jednak trzeba zabrac...zastanawiam sie czy nie za malo kupilam dla dziecka:-(
Teraz pakuje torbe I jestem przerazona ile tego jednak trzeba zabrac...zastanawiam sie czy nie za malo kupilam dla dziecka:-(
reklama
Podziel się: