reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Lucalew rob wszystko co każą - jak lezec to lezec :-) daj znac jak po polowkowych badaniach :-)
Aisha dobrze ze jest okreslone ile beda trwaly badania i wasz pobyt. Daj znac jak Aleks po szczepieniu.
Mleka tego juz nie uzywam ale napewno komus sie przyda - moze Olucha?
Krina czas chyba mega przyspieszyl - dopiero bylo.2 tygodnie a to juz jutro do szpitala :-D
Ps a moj maluch ma dzis 8 tygodni!!! Boze jak te dzieci rosna ;-)

reklama
No jutro juz do szpitala [emoji15][emoji15][emoji15]
Dzis tez tam ide na ktg .., ale najpierw czekam na odwiedziny znajomej ( tez jej synek przyszedł niedotleniony na świat i jeszcze wcześniak ) ale miał wiecej szczęścia :)

Przedchwila zauważyłam Hemoroida na tyłku [emoji33][emoji33][emoji33]
Pomocyyy lol

Rurka 3 tygodnie juz ??? Jeny jak ten czas leci [emoji15][emoji15][emoji15]

ja nie mam czasu kazdej z osobna napisac, eh
dziecko moje mnie wykancza tymi kolkami, teraz tez ja mam na reku i nie wygodnie mi pisac
ja juz bebiko uzywam, hipp comfort nie pasowal
aisha moja juz probuje gadac po swojemu, gawozyc chyba tak powinnam napisac a twoj, wytrwalosci w szpitalu zycze
karina powodzenia, hemoroida mialam po porodzie wieloksci pilki od golfa, tydzien usiasc nie moglam

Szkoda ze żadnej mleczko nie pasuje. Wezmę do szpitala może komuś się przyda tam.
My dziś byliśmy szczepić. Młody okropnie marudny jest teraz :( a tu trzeba się spakować.
Mam nadzieje ze w szpitalu będzie się dobrze zachowywał.
Ale jak ma dobry humor to.ładnie gaworzy i patrzy się na nas :) i czasem się uśmiecha :)
Karina będę od jutra trzymać kciuki.

Karina ja tez trsymam kciuki :-)
Aisha maly po szczepieniu marudny - to normalne ale tez pewnie marudny bo jestescie poddenerwowani szpitalem jutrzejszym. Takie maluchy przejmuja emocje raz dwa. Trzymam kciuki i pisz nam co i jak u Was.

Dzieki dziewczyny :)

Jutro moge byc o 19 .. , dzis bylam w szpitalu na ktg ( wszystko ok ) ale doznałam szoku bo wylądowałam w tym pokoju gdzie mi zrywali ubrania na cc do Emily ... Nie liczyłam sie z tym ze tam wyladuje ..., potem tez bylam w pokoju gdzie po operacji bylam :

ImageUploadedByForum BabyBoom1427830585.231099.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1427830600.931336.jpg

Musze przyznać ze walczyłam z łzami ... Ale dałam rade ...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427830585.231099.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427830585.231099.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 51
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1427830600.931336.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427830600.931336.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 50
Hmmm przykro mi ze tak niefortunnie trafiłaś ... wspomnienia potrafią wyprowadzić z równowagi i spokoju wewnętrznego ale to co złe masz już za sobą ... teraz będzie tylko dobrze ! Rano zjedz pyszne śniadanko weź ciepłą kąpiel później wszamaj najlepszy obiadek świata z deser kim jakimś pysznym :-D bo czeka cię głodówka i dietka przed cc i po tez :) i taka zrelaksowana pełna pozytywnych myśli jedź do szpitala :)
aaa i kontakt trzymaj ! No na fotkę Kubusia będę niecierpliwie pojutrze czekała :-D

reklama
Do góry