reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

AsiaK a do jakiego lekarza chodzisz?? do kogoś z ostrowa??
Ja jak leżałam na patologii w Ostrowie to było ok. nie trafiła mi się żadna niemiła sytuacja. Poza tym, że trzy pielęgniarki szukały zastrzyku dla mnie i każda z nich po trzy razy się mnie pytała czy go dostałam... Dla mnie to było bardziej śmieszne niż niemiłe:)
Wierz mi, ze w Ostrowie jest tysiąc razy lepsza opieka niż w Krotoszynie. Teraz moja mama wylądowała w Krotoszynie ale na chirurgii, tam to dopiero jest masakra jeśli chodzi o pielęgniarki. a o porodówce pisałam w poprzednim poscie.
Pozdrowionka

reklama
pisze dopiero teraz bo spedzilismy 3 dni w szpitalu.teraz chodze do dr karwackiej i jak narazie jestem zadowolona-widac ze woli dmuchac na zimne i sprawdzic cos 3 razy niz przegapic-dlatego tez trafilam do szpitala ale na szczescie wszytsko dobrze i juz jestem w domu.powiem szczerze ze te 3 dni w ostrzeszowskiem szpitalu nie byly takie zle jak myslalam.zreszta ogolnie wszyscy lekarze sie raczej pacjentkami zajmowali dobrze.ja jeszcze nie zdecydowalam gdzie bede rodzic ale mysle ze to zalezy w duzej mierze od pogody.

AsiaK a do jakiego lekarza chodzisz?? do kogoś z ostrowa??
Ja jak leżałam na patologii w Ostrowie to było ok. nie trafiła mi się żadna niemiła sytuacja. Poza tym, że trzy pielęgniarki szukały zastrzyku dla mnie i każda z nich po trzy razy się mnie pytała czy go dostałam... Dla mnie to było bardziej śmieszne niż niemiłe:)
Wierz mi, ze w Ostrowie jest tysiąc razy lepsza opieka niż w Krotoszynie. Teraz moja mama wylądowała w Krotoszynie ale na chirurgii, tam to dopiero jest masakra jeśli chodzi o pielęgniarki. a o porodówce pisałam w poprzednim poscie.
Pozdrowionka

ja jezdze do W-wia a Ostrowskich lek. poznalam jak bylam na patologi

20.12.2010
dziewczyny czy u nas w szpitalu placi sie za porod rodzinny??? za co sie w ogole placi??

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:)
Ja jestem nowa- ale też z Ostrowa i czekam na moją dzidzię:) termin mam na 15 maja!
Fajnie , że znalazłam takie miejsce gdzie mogą pogadać mamy z Ostrowa

to jak jestes z ostrowa mozesz mi cos powiedziec na temat dr marcina maciejweskiego i barbary bartos?? bo czytalam o nich duzo dobrego ale nie wiem czy pracuja w szpitalu i czy przyjmują prywatnie;/

widze ze pytasz o maciejewskiego-na 100% pracuje w szpitalu i przyjmuje i na NFZ i prywatnie-nr tel.62 7351818 i 603608497-bardzo mily pan nawet oddzwania jak nie moze odebrac:)na temat tej pani dr nic nie wiem.

Dr Maciejewski jest super! Jeden z najlepszych w Ostrowie- prawdziwy lekarz z powołania. No ale ciężko się do niego dostać, tzn. na kase chorych nie ma raczej szans, a prywatnie długie terminy! Polecam go z całego serca!

reklama
do koroneczka .. a czy jak ktoś jest w ciąży i chciałby sie do niego umowic prywatnie to tez bedzie długa kolejka czy przyjmie ?? może wiesz?? a wiesz cos na temat pani doktor bartos??

Do góry