Hej)ja mieszkam w ostrzeszowie i chodze tu do lekarza a do szkoly rodzenia w ostrowskim szpitalu.zastanawiam sie nad porodem w ostrowie bo u nas to roznie bywa.czy mozecie mi powiedziec jak lekarze na porodowce odnosza sie do pacjentek nie chodzacych do zadnego lekarza ze szpitala?bo troche sie tego obawiam. W szkole rodzenia w szpitalu dostaje sie liste rzeczy niezbednych do zabrania dla siebie i dzidziusia,a na stronie internetowej szpitala tez jest takie info.
reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
beacia - moze widujemy sie na zajeciach? na kiedy masz termin?
co do lek. na porodowce nie mam pojecia.... ja nie chodze do zadnego ostr. gin.
co do lek. na porodowce nie mam pojecia.... ja nie chodze do zadnego ostr. gin.
mozliwe ze sie widujemya chodzisz w poniedzialki czy czwartki?ja w czwartki.termin mam na 28.01.2011, a ty?a masz zamiar rodzic w ostrowie.ja sie wlasnie zastanawiam bo u nas to...hmmm raczej nieciekawie no i w dodatku do lutego jest remont wiec tez pewnie jakies uniedogodniania z tego wynikaja.
Mam pytanie do mam z ostrowa i okolic
Moja roczna corka dostala skierowanie do psychologa dzieciecego ale u mnie w ostrzeszowie nie ma na kase chory takiego lekarza.
I czy zna moze kotos w ostrowie takiego lekarza albo w kaliszu na kase chorych??
Prosze o pomoc...
Moja roczna corka dostala skierowanie do psychologa dzieciecego ale u mnie w ostrzeszowie nie ma na kase chory takiego lekarza.
I czy zna moze kotos w ostrowie takiego lekarza albo w kaliszu na kase chorych??
Prosze o pomoc...
ja chodzilam do sycowa do lekrza pani jablonskiej ..a w ostrowie rodzilam bylam bardzo zadowolona ale pierwsze pytanie jaki lekarz ze nie z ich szpitala to do mnie tylko wszedl na chwile lekarz i wiecej nie byl tylko polozna. Teraz planuje drugie dzieko i bede jezdzic do lekarza z ostrowa i znow tam chce rodzic.. Bo rewelacja tam jest polecam w 100 procentach Tylko jeden minus ... moa corka nie chciala jesc z piersi to do domu nie chcieli mnie puscic dopoki sie nie nauczy a ona tak plakala az sie wypisalam i dawalam jej butelka i i nigdy nie chorowala
Witajcie
Ja jestem z Krotoszyna ale zamierzam rodzić w Ostrowie. Termin porodu na 10.01.2011. Chodzę do lekarza z Ostrowa, nie mogę uczestniczyć w szkole rodzenia (skracająca się szyjka)
beacia88888 możesz zamieścić tą listę rzeczy potrzebnych do szpitala. muszę powoli zacząć myśleć o spakowaniu torby.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusia, fajnie że forum zostało reaktywowane.
Ja jestem z Krotoszyna ale zamierzam rodzić w Ostrowie. Termin porodu na 10.01.2011. Chodzę do lekarza z Ostrowa, nie mogę uczestniczyć w szkole rodzenia (skracająca się szyjka)
beacia88888 możesz zamieścić tą listę rzeczy potrzebnych do szpitala. muszę powoli zacząć myśleć o spakowaniu torby.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusia, fajnie że forum zostało reaktywowane.
do daria 0607-w ostrzeszowie bez skierowania mozesz isc z dzieckiem bezplatnie do psychologa do poradni psychologiczno-pedagogicznej na sikorskiego - zyskasz to samo co idac do psychologa na NFZ a nawet wiecej bo nie obowiazuja limity na pacjentow i ograniczony czas spotkania-lekarze czesto daja skierowanie bo nie wiedza ze mozna bez. dr maciejewski jest swietny podobno ale sama chcialam sie do niego dostac i strasznie trudno - ma bardzo duzo pacjentek. jak bede miala dluzsza chwilke to podam liste rzeczy do szpitalapozdrawiam
dziekuje bardzo za odpowiedz
A co do szpitala to w ostrowie byly tylko potrzebne koszule do mamy wkladki laktacyjne biustonosz do karmienia podpaski ale jak ci braknie w szpitalu ci dawaja dowod ksiazeczka ubezpieczeniowa telefon sztucce i kubek kup sobie te majtki do tych podpasek do dziecka pampersy i chusteczki ciuszki dostaniesz jedynie na wyjscie swoje i jak mozesz zaku laktator jak bys miala duzo pokarmu bo ja mialam duzo i musialam sciagac bo mi cieklo jak z kranu;/ i kapturki mialam.. pewnie jakas masc na brodawki i krem do pupci dziecka dostaniesz w tej paczce. tak mniej wiecej chyba wszystko oni tam prawie wszystko dawali nawet oklady z kapusty na piersi mi robili
A co do szpitala to w ostrowie byly tylko potrzebne koszule do mamy wkladki laktacyjne biustonosz do karmienia podpaski ale jak ci braknie w szpitalu ci dawaja dowod ksiazeczka ubezpieczeniowa telefon sztucce i kubek kup sobie te majtki do tych podpasek do dziecka pampersy i chusteczki ciuszki dostaniesz jedynie na wyjscie swoje i jak mozesz zaku laktator jak bys miala duzo pokarmu bo ja mialam duzo i musialam sciagac bo mi cieklo jak z kranu;/ i kapturki mialam.. pewnie jakas masc na brodawki i krem do pupci dziecka dostaniesz w tej paczce. tak mniej wiecej chyba wszystko oni tam prawie wszystko dawali nawet oklady z kapusty na piersi mi robili
reklama