reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Mama Ola-ja najczęściej gdy mój mały nie może zrobić kupki wkładam mu termometr w pupkę lekko posmarowany oliwką...albo biorę chusteczkę i wycieram mu pupkę przy tym lekko masuje odbycik kupka idzie aż miło:)))spróbuj może u Ciebie to też pomoże:)))

reklama
Anka19- ja mam kokos-pianka-kokos...i jest ok:)Z tego co wiem najlepsze jest lateksowy ale jest dość drogi:/ja ogólnie słyszałam że materac w którym jest gryka mogą legnąć się robaki jak był źle przechowywany...ale czy to prawda to nie wiem:)Mój mały znów chory:/dziś byliśmy u lekarza i za 3 syropki zapłaciłam 70 zł...masakra jakaś...no ale co zrobić jego zdrówko jest najważniejsze:)))

Cześć Mamuśki!!!
Jestem ostatnio zakręcona ponieważ moje bliźniaki w niedzielę mają chrzciny i mam wielkiego stresa z tego powodu. Masakra niech już będzie niedziela wieczór.

Na problem kupkowy mam w zanadrzu czopki glicerynowe dla dzieci. Musiałam podać Tomkowi i od razu zadziałał.
Materac mam kokos-pianka, a w drugim łóżeczku pianka. Łóżeczka dostałam razem z materacami więc cieszę się z tego co mam. Fajnie się sprawują.

Co do spaceru rzucić konkretny termin - ja od środy jestem wolna.

Dzisiaj byłam z dzieciaczkami u okulisty i jestem mega szczęśliwa, ponieważ siatkówka rozwija się bardzo dobrze i następną wizytę mam jak maluchy skończą 11 miesięcy:-D

Pozdrowionka

anka19 nic się nie bój, będzie dobrze, ani się obejrzysz a będziesz mieć dzidziolka przy sobie:-)Ja też mam kokos-pianka-kokos i jestem zadowolona:-)

a ja nadal pracuje i już powoli mam dość mimo, że to dopiero 14 tydzien, ale ileż można masować??

Dziewczyny spotkajmy się na piaskach:-)tam można pospacerować:-)

Anka - nic się nie martw cesarką. Ja miałam - nie jest to może jakieś super przeżycie, ale można przeżyć. Jak byś miała CC to pamiętaj, żeby jak najszybciej wstać i zacząć chodzić. To bardzo pomaga.

Ja byłam dziś z maluchami u neonatologa i pani doktor była z nich mega zadowolona, a po Lence nic nie widać że urodziła się w takim stanie.

Na spacer jak najbardziej ale u mnie raczej piaski odpadają bo nie mam auta i nie mam jak się tam dostać:-(

Pozdrowionka

reklama
Anka-nie ważne czy cesarka czy naturalnie ważne by było dobrze dla Ciebie i dzidzi:)))A porodem się nie martw dasz radę...ja też panicznie się bałam ale dla takiego małego cuda warto znieść wszystko:))))Będzie dobrze...głowa do góry:)A tak w ogóle na kiedy masz termin??
U mnie też niestety piaski odpadają....troszkę mam za daleko a mój kochany synek ma alergie na wózek więc w tak daleki trasy się z nim nie ruszam:))Ja proponuje spotkać się na rynku i pójść pod parasolki na pyszne lody:))

Do góry