Mama Ola-ja najczęściej gdy mój mały nie może zrobić kupki wkładam mu termometr w pupkę lekko posmarowany oliwką...albo biorę chusteczkę i wycieram mu pupkę przy tym lekko masuje odbycik kupka idzie aż miło))spróbuj może u Ciebie to też pomoże))
reklama
Mama Ola
Zaciekawiona BB
To z chusteczką też próbowałam i zawsze pomagało, ale wczoraj nie działało. Mimo wszystko i tak w końcu zrobił, na szczęście !
anka19
Początkująca w BB
Hej dziewczyny!
Jaki materac do łóżeczka polecacie?
- kokos - pianka- kokos
- kokos - pianka - gryka
- pianka
Muszę zamówić materac i to na wymiar i nie wiem jaki pomóżcie!
Jaki materac do łóżeczka polecacie?
- kokos - pianka- kokos
- kokos - pianka - gryka
- pianka
Muszę zamówić materac i to na wymiar i nie wiem jaki pomóżcie!
Anka19- ja mam kokos-pianka-kokos...i jest okZ tego co wiem najlepsze jest lateksowy ale jest dość drogi:/ja ogólnie słyszałam że materac w którym jest gryka mogą legnąć się robaki jak był źle przechowywany...ale czy to prawda to nie wiemMój mały znów chory:/dziś byliśmy u lekarza i za 3 syropki zapłaciłam 70 zł...masakra jakaś...no ale co zrobić jego zdrówko jest najważniejsze))
bojka_6
Fanka BB :)
Cześć Mamuśki!!!
Jestem ostatnio zakręcona ponieważ moje bliźniaki w niedzielę mają chrzciny i mam wielkiego stresa z tego powodu. Masakra niech już będzie niedziela wieczór.
Na problem kupkowy mam w zanadrzu czopki glicerynowe dla dzieci. Musiałam podać Tomkowi i od razu zadziałał.
Materac mam kokos-pianka, a w drugim łóżeczku pianka. Łóżeczka dostałam razem z materacami więc cieszę się z tego co mam. Fajnie się sprawują.
Co do spaceru rzucić konkretny termin - ja od środy jestem wolna.
Dzisiaj byłam z dzieciaczkami u okulisty i jestem mega szczęśliwa, ponieważ siatkówka rozwija się bardzo dobrze i następną wizytę mam jak maluchy skończą 11 miesięcy
Pozdrowionka
Jestem ostatnio zakręcona ponieważ moje bliźniaki w niedzielę mają chrzciny i mam wielkiego stresa z tego powodu. Masakra niech już będzie niedziela wieczór.
Na problem kupkowy mam w zanadrzu czopki glicerynowe dla dzieci. Musiałam podać Tomkowi i od razu zadziałał.
Materac mam kokos-pianka, a w drugim łóżeczku pianka. Łóżeczka dostałam razem z materacami więc cieszę się z tego co mam. Fajnie się sprawują.
Co do spaceru rzucić konkretny termin - ja od środy jestem wolna.
Dzisiaj byłam z dzieciaczkami u okulisty i jestem mega szczęśliwa, ponieważ siatkówka rozwija się bardzo dobrze i następną wizytę mam jak maluchy skończą 11 miesięcy
Pozdrowionka
anka19
Początkująca w BB
Dzięki za opinie.
Zamówiłam kokos-pianka-kokos.
Termin porodu coraz bliżej.
Zaczynam się powoli stresowa.
Zamówiłam kokos-pianka-kokos.
Termin porodu coraz bliżej.
Zaczynam się powoli stresowa.
Korona
Początkująca w BB
anka19 nic się nie bój, będzie dobrze, ani się obejrzysz a będziesz mieć dzidziolka przy sobie:-)Ja też mam kokos-pianka-kokos i jestem zadowolona:-)
a ja nadal pracuje i już powoli mam dość mimo, że to dopiero 14 tydzien, ale ileż można masować??
Dziewczyny spotkajmy się na piaskach:-)tam można pospacerować:-)
a ja nadal pracuje i już powoli mam dość mimo, że to dopiero 14 tydzien, ale ileż można masować??
Dziewczyny spotkajmy się na piaskach:-)tam można pospacerować:-)
anka19
Początkująca w BB
hej
Miałam dzisiaj wizytę i prawdopodobnie będę miała cesarkę, bo moje maleństwo jest źle obrócone.
Miałam dzisiaj wizytę i prawdopodobnie będę miała cesarkę, bo moje maleństwo jest źle obrócone.
bojka_6
Fanka BB :)
Anka - nic się nie martw cesarką. Ja miałam - nie jest to może jakieś super przeżycie, ale można przeżyć. Jak byś miała CC to pamiętaj, żeby jak najszybciej wstać i zacząć chodzić. To bardzo pomaga.
Ja byłam dziś z maluchami u neonatologa i pani doktor była z nich mega zadowolona, a po Lence nic nie widać że urodziła się w takim stanie.
Na spacer jak najbardziej ale u mnie raczej piaski odpadają bo nie mam auta i nie mam jak się tam dostać:-(
Pozdrowionka
Ja byłam dziś z maluchami u neonatologa i pani doktor była z nich mega zadowolona, a po Lence nic nie widać że urodziła się w takim stanie.
Na spacer jak najbardziej ale u mnie raczej piaski odpadają bo nie mam auta i nie mam jak się tam dostać:-(
Pozdrowionka
reklama
Anka-nie ważne czy cesarka czy naturalnie ważne by było dobrze dla Ciebie i dzidzi))A porodem się nie martw dasz radę...ja też panicznie się bałam ale dla takiego małego cuda warto znieść wszystko)))Będzie dobrze...głowa do góryA tak w ogóle na kiedy masz termin??
U mnie też niestety piaski odpadają....troszkę mam za daleko a mój kochany synek ma alergie na wózek więc w tak daleki trasy się z nim nie ruszam)Ja proponuje spotkać się na rynku i pójść pod parasolki na pyszne lody)
U mnie też niestety piaski odpadają....troszkę mam za daleko a mój kochany synek ma alergie na wózek więc w tak daleki trasy się z nim nie ruszam)Ja proponuje spotkać się na rynku i pójść pod parasolki na pyszne lody)