reklama
Rozwiązanie
Kto następny?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Razer69gaming
Fanka BB :)
Poradzisz sobie , adrenalina zrobi swoje nie powiem , że będzie przyjemnie ale jest do przeżycia. Każdy inaczej odczuwa. Mój poród trwał 24 h , skurcze prawie od początku co 3 minuty, lecz dopiero po podaniu oksytocyny się rozkręciło, ona przyspiesza faktycznie, ja dostałam gaz rozweselający i super dotrwałam do końca. I wszystko wspominam bardzo dobrze , powodzenia.ja też się boję, nie myślę, że cos pójdzie nie tak, tylko, że mnie bedzie niesamowicie boleć, że sobie nieporadzę itp.
reklama
kitajka
Zaciekawiona BB
ja wiesiołek i maliny od 37 tyg. i magnez odstawiłamA piłyście liście malin? Słyszałam, że picie naparu pomaga podczas porodu, albo olej z wiesiołka. Tylko nie wiem od kiedy można stosować. Mam termin wyznaczony na koniec kwietnia
aniagram
Zaciekawiona BB
ile tych malin trzeba pic i gdzie to kupić?A piłyście liście malin? Słyszałam, że picie naparu pomaga podczas porodu, albo olej z wiesiołka. Tylko nie wiem od kiedy można stosować. Mam termin wyznaczony na koniec kwietnia
kitajka
Zaciekawiona BB
kupiłam w zielarskim na ryneczku, piłam pół litra przed porodem, teraz jeden kubek, bo pomaga na regenerację macicy. Mi bardzo smakuje.ile tych malin trzeba pic i gdzie to kupić?
U
usunięty
Gość
Kochane przyszłe mamy, trzymam kciuki za Wam wszystkie. Nie ma co się zamartwiać napewno wszystko będzie dobrze!!! W szpitalu pielęgniarki będą Wam tłumaczyć krok po kroku co robić żeby mniej bolało a ból naprawdę jest do wytrzymania a pocieszeniem dla Wam jest to że po tym wszystkim wkońcu będzie mogły przytulić oraz pierwszy raz zobaczyć swoje maleństwo.
Niżej zdjęcie mojego szkraba gdy miała nie spełna 6 godzin
Powodzenia dla Wam wszystkich!!!
Niżej zdjęcie mojego szkraba gdy miała nie spełna 6 godzin
Powodzenia dla Wam wszystkich!!!
Załączniki
reklama
Podziel się: