reklama
Rozwiązanie
Kto następny?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Ania0306
Fanka BB :)
To jakbyś urodziła w terminie to super byłby prezent. Ja miałam na 14 lutego na walentynki ale będę mieć prezent przed walentynkowy .heheh na dzień kobiet;-)taki gifcik, ale nie liczę na poród w terminie, siostra półtora tygodnia po, ja też podobno byłam przenoszona
reklama
Ania0306
Spokojnie, zobaczysz czas Ci szybko minie i ani się nie obejrzysz a maluszek będzie już z TobąU mnie 18 tygodni... ;( nie wiem jak to wytrwam bo nie mogę się tak doczekać. Siostra urodziła dwa tygodnie temu i jak patrzę na tą jej małą kruszynke to mi się płakać chce bo już tak bardzo bym chciała swoje maleństwo
kitajka
Zaciekawiona BB
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa!To jakbyś urodziła w terminie to super byłby prezent. Ja miałam na 14 lutego na walentynki ale będę mieć prezent przed walentynkowy .
Ja chyba wyjdę pospacerować. Pogoda jest super.
Ania0306
Dzięki. Pogoda śliczna. Ja dziś i wczoraj pierwszy raz małą wystawiłam w wózku na balkon. Powoli przygotowujemy się na pierwszy spacerGratulacje! Niech się zdrowo chowa!
Ja chyba wyjdę pospacerować. Pogoda jest super.
JestemMamą
Aktywna w BB
ale mrozu ma już nie być
lefinfel
Zaciekawiona BB
hej, ja to na połówce, ale zaczynam odczuwać presję, że trzeba wystartować z wywprawką. Ciągle się ktoś dopytuje, czy coś mam, albo proponuje po swoich dzieciach "skarby". Jak delikatnie powiedzieć, że nie chcę. Nie lubię używanych rzeczy i planuję kupić wszystko nowe.
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
Możesz powiedzieć, że już wszystko masz. A jak ktoś bardzo będzie chciał Ci coś podarować to weź i przekaż dalej, do domu samotnej matki czy coś
Ania0306
Ja też właśnie nie chciałam od innych brać rzeczy używanych. Mówiłam po prostu, że już mamhej, ja to na połówce, ale zaczynam odczuwać presję, że trzeba wystartować z wywprawką. Ciągle się ktoś dopytuje, czy coś mam, albo proponuje po swoich dzieciach "skarby". Jak delikatnie powiedzieć, że nie chcę. Nie lubię używanych rzeczy i planuję kupić wszystko nowe.
reklama
Podziel się: