reklama
Kobietki jak wygląda ospa? Córka ma coś takiego na pleckach. Jedns strona brzuszka wysypana takimi drobnymi krostkami gładkimi około 8. Czy to może być ospa?
Załączniki
Kobietki jak wygląda ospa? Córka ma coś takiego na pleckach. Jedns strona brzuszka wysypana takimi drobnymi krostkami gładkimi około 8. Czy to może być ospa?
Załączniki
marta18691
Fanka BB :)
Zaczyna się od kilku krostek z dnia na dzień jest większy wysyp ospy może to być ale jeszcze może zadzwoń do pediatry
Aska111
Zaangażowana w BB
Tak ospa, pierwsze dni były dosyć łagodne. W trzeciej lub drugiej dobie wystąpiła duża gorączka i trwała aż 4 dni. Najbardziej wysypało brzuch i plecyI jak, była to ospa? Wiem że ten post nie jest nowy...
Mój syn ma podobną wysypkę. Jedyne kropki są gładkie inne wypukłe
Aska111
Zaangażowana w BB
Dzięki za informację
U nas dzisiaj spokojnie. Zobaczymy czy coś się rozwinie. Pediatra stwierdziła że to nie wygląda na ospę, a na jakąś alergię... Ale wątpię żeby była to alergia bo 2 tygodnie temu syn miał kontakt z dzieckiem chorym na ospę (jeszcze wtedy bez objawów)
U nas dzisiaj spokojnie. Zobaczymy czy coś się rozwinie. Pediatra stwierdziła że to nie wygląda na ospę, a na jakąś alergię... Ale wątpię żeby była to alergia bo 2 tygodnie temu syn miał kontakt z dzieckiem chorym na ospę (jeszcze wtedy bez objawów)
reklama
U nas też po dwóchDzięki za informację
U nas biegunki nie było, tylko ta gorączka.Jeszcze miał biegunkę teraz w niedzielę i poniedziałek oraz stan podgorączkowy, dziś biegunka wróciła. Czytałam że przy ospie też występuje
reklama