reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

A my znowu zaliczyliśmy plac zabaw, my chodzimy na "Jaworową Dolinę" ihihi. Powiem wam że nawet fajnie bo w przeciwieństwie do spacerów jest do kogo się odezwać. Bo jak wiadomo place zabaw są pełne znudzonych mam :-)
Agataje, no moja sama tak siada :-) ale narazie z pozycji półleżącej jak jest np na leżaczku :-) . Gdy leży na plask to też się podnosi ale jeszcze się nie udało całkowicie uściąść, z czego narazie się cieszę bo jeszcze mogę ją samą gdzieś zostawić. Bo u nas to jest tak; sama usiądzie ale kiwa się jak wańka-wstańka i trzeba pilnować żeby nie walneła o coś głową.

reklama
Weronika dzisiaj po raz pierwszy przewróciła się z plecków na brzuszek :-D :-D
oczywiście mama musiała sprawdzić czy na pewno umie i zmusiła ją do "powtórki z rozrywki" ;-)

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków. Moja na razie bez żadnych nowych umiejętności, no może z wyjatkiem tego, że podczas leżenia na brzuszku utrzymuje się na jednej rączce, a drugą chwyta zawieszone u góry zabawki.

zainspirowana Jakubem akrobatą wklejam wyczyny mojej akrobatki :-)

middle_konto_galeria_foto.php

reklama
Właśnie dziewczyny, a nie wydaje wam się że ona ma lekkiego zeza ? kurcze nawet pytałam lekarki a ona powiedziala że jest ok, nie że jej nie ufam ale jakoś tak blisko siebie ma te źrenice :baffled:

Dzięki ola

Do góry