reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Agataje gratulejszyn dla Olafka :-)
Kropecka ale fajnie że bierze stópki do buzi, moja nie chce. Nawet sama jej pare razy włożyłam :rolleyes: trochę ja to rozśmieszyło i to było na tyle :tak:

reklama
O matko, zapomniałabym a więc:
dzisiaj zaliczyliśmy poraz pierwszy w życiu prawdziwy plac zabaw i Amelka poraz pierwszy raz w życiu huśtała się na prawdziwej huśtawce :-) Najpierw z mamą na kolankach a potem sama , jeski śmiechu było po pachy, tak jej się podobało. Taka jestem z niej dumna :cool:

mój poraz pierwszy dziś zauważył stópki jak siedział a tak ich nie zauwaza :)
lezac na brzuchu zapiera sie nózkami i robi odwrócony szpagacik i idzie do przodu

ewe, moj tez plac zabaw ma za soba ale tylko z mamusia na kolanach. i tak mu sie podobalo :) a oto dowód nowej umiejętności :)

stopyvb5.jpg

nono superrr widze ze duzo dzieciaczkow bedzie szybko raczkowac:-D
ewe ja tez juz myslalam o placu ale jeszcze nie bylismy

moj maly pelza sobie i czasem do tylu, umie juz stac na czworaka bardzo to lubi hihi

kropecka gratulacje :-D
ja wlasnie mialam napisac ze moj tego nie robi i polozna mi mowi ze powinien kule ale mnie wkurzyla to co mam mu stopki na sile do buzi pchac :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jak nie chce to trudno przeciez za to robi inne rzeczy nooo

no,no niezłe te Wasze maluszki sprytne, że hej!Mania niestety ni p rzekręca się po tym pierwszym razie kiedy przekreciła się z brzuszka na plecki nigdy juz tego nie powtórzyła:-(...za to stopy wkłada sobie do buziaka i bardzo jej smakuja...najlepiej jej to wychodzi podczas przewijania ale w ciuchach też juz próbuje

reklama
kropecka reweeeeeelacja :) musze tez Olafa poduczyc ;))))
Gluszek trenuj trenuj Maryche :))))
super jest to chwytanie za lapki :)
a na placu zabaw to bylismy daaaaaaawno, jakos w lipcu ale oczywiscie tylko u mamy na kolanach, ale niedlugo pojdziemy na plac zabaw dla.....uwaga....MALYCH VIKINGOW :)))))))) (Kate zapraszam :))))
Ewe a ja tak nie na czasie, twoja mala sama siada??

Olaf kocha laskotki, smieje sie jak glupi :))))) i uwielbia zabawe w AKUKU :) chichocze sie wtedy prawie do lez ;)

Do góry