reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

A my znowu zaliczyliśmy plac zabaw, my chodzimy na "Jaworową Dolinę" ihihi. Powiem wam że nawet fajnie bo w przeciwieństwie do spacerów jest do kogo się odezwać. Bo jak wiadomo place zabaw są pełne znudzonych mam :-)
Agataje, no moja sama tak siada :-) ale narazie z pozycji półleżącej jak jest np na leżaczku :-) . Gdy leży na plask to też się podnosi ale jeszcze się nie udało całkowicie uściąść, z czego narazie się cieszę bo jeszcze mogę ją samą gdzieś zostawić. Bo u nas to jest tak; sama usiądzie ale kiwa się jak wańka-wstańka i trzeba pilnować żeby nie walneła o coś głową.

reklama
Weronika dzisiaj po raz pierwszy przewróciła się z plecków na brzuszek :-D :-D
oczywiście mama musiała sprawdzić czy na pewno umie i zmusiła ją do "powtórki z rozrywki" ;-)

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków. Moja na razie bez żadnych nowych umiejętności, no może z wyjatkiem tego, że podczas leżenia na brzuszku utrzymuje się na jednej rączce, a drugą chwyta zawieszone u góry zabawki.

zainspirowana Jakubem akrobatą wklejam wyczyny mojej akrobatki :-)

middle_konto_galeria_foto.php

reklama
Właśnie dziewczyny, a nie wydaje wam się że ona ma lekkiego zeza ? kurcze nawet pytałam lekarki a ona powiedziala że jest ok, nie że jej nie ufam ale jakoś tak blisko siebie ma te źrenice :baffled:

Dzięki ola

Do góry