reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Głuszku super MARYSIA z tymi nózkami moją niestety ta częśc ciała wcale nie interesuje ale widze ze dajecie dzieci na podłoge moja jest cały czas nałózku i moze to mój błąd bo to jednak miekksze.
Gosiek próbuje sobie wyobrazic tą kuchnie musi wyglądac bosko
Gosiek próbuje sobie wyobrazic tą kuchnie musi wyglądac bosko
Głuszku ale słodziutka Marysia cudo i te nóżki ach.... tylko wycałować
Heksa moja też nie za bardzo chce chwytać nózki, ale słyszalam że najczęściej dzieci zaczynają się interesować w 6 miesiącu, mamy jeszcze czas. Moja Amelka zazwyczaj leży na podłodze na zmianę kocyk z matą, bo mata zaczyna się nudzić. Na kocyku rozkładam dookoła zabawki i jest git :-) . Słyszałam że dzieci powinny bawić się na podlodze, bo łóźko jest za miękkie i trudniej doskonalić nowe wyczyny.
Heksa moja też nie za bardzo chce chwytać nózki, ale słyszalam że najczęściej dzieci zaczynają się interesować w 6 miesiącu, mamy jeszcze czas. Moja Amelka zazwyczaj leży na podłodze na zmianę kocyk z matą, bo mata zaczyna się nudzić. Na kocyku rozkładam dookoła zabawki i jest git :-) . Słyszałam że dzieci powinny bawić się na podlodze, bo łóźko jest za miękkie i trudniej doskonalić nowe wyczyny.
Gosiek - Mireczek widze niezły gagatek.
Ja jakoś tak instyktownie kłade Marysię na podłodze- na łózku też ją kłade ale ona wtedy ma włąśnie mniejsze mozliwości - i się złosci - tzn. jak lezy ze mną jest ok ale jak chce cos zrobić to tylko leżaczek lub mata. Acha i ostatnio daję jej szeleszczącą reklamówke - pół godizny mam z głowy!!!!!!!
Ja jakoś tak instyktownie kłade Marysię na podłodze- na łózku też ją kłade ale ona wtedy ma włąśnie mniejsze mozliwości - i się złosci - tzn. jak lezy ze mną jest ok ale jak chce cos zrobić to tylko leżaczek lub mata. Acha i ostatnio daję jej szeleszczącą reklamówke - pół godizny mam z głowy!!!!!!!
Ja dzis za wasdza podpowiedzia pokazalm malej reklamowke na pocztaka tak dziwnie patrzyla co to ,raczki jej sie trzesly,ale potem sie bawila jak cza,
Marysia widze ma niezly ubaw
A na tez nozki to chyba troche poczekamy,Natka kiedys zlapala stupki,ale to bylo pare razy i teraz tak jak by o tym zapominala,a lezac na podlodze czesto wygina sie jak banan,na topie sa raczki czesto je oglada:-) a czasmi cwicze z nia wywrotki i trurlanie,aby pokazac jej jak to sie robi,to jak dziewwczyny opisywaly Natka robi duze oczy jak jest juz na brzuszku
Marysia widze ma niezly ubaw
A na tez nozki to chyba troche poczekamy,Natka kiedys zlapala stupki,ale to bylo pare razy i teraz tak jak by o tym zapominala,a lezac na podlodze czesto wygina sie jak banan,na topie sa raczki czesto je oglada:-) a czasmi cwicze z nia wywrotki i trurlanie,aby pokazac jej jak to sie robi,to jak dziewwczyny opisywaly Natka robi duze oczy jak jest juz na brzuszku
heksa
no właśnie a ja do tej pory kładłam ją na swoim łuzku i mate tez kładłam jej na łuzko juz dzis jak zobaczyłam zdjecia Marysi poprawiłam sie i mała lezy na podłodze.
A na te nózki czekam z utęsknieniem.
A na te nózki czekam z utęsknieniem.
reklama
heksa
ola to u mnie identycznie kolanka zna ale stopy to marzenie. interesuje sie nimi tylko gdy siedzi.
Podziel się: