reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Ale fajnie dziewczyny, dzieci już wam się przygotowują do raczkowania. My z nożkami w buzi jesteśmy daleko za wami i sądzę że jeszcze dużo czasu nam to zajmie bo Amelka wcale nie chce leżeć na pleckach :confused: także nie ma mowy o nózkach w buzi, na czworakach nawet nie próbuje stawać ale myślę że jeszcze ma na to dużo czasu.

reklama
Ale cudnie tak swietnie robia postepy
ewa mal pieknie sam siedzi
Kasiunka super juz mal sie utrzymuje na wodzie,woool
Gluszek Marysia nawet Natke wyprzedzila,gratulacjie

Moj len nic nie chce robic:wściekła/y:

heksa, ale super fotka!!! hahaha
Kasiunka - brawa dla Poli, rosnie nam druga Otylia ;-)
ewe, wow, ale Amelka pieknie siedzi :szok:
GRATULACJE dla wszystkich dzieci za nowe osiagniecie!!!

Ostatnim osiagnieciem mojego skarba jest podgladanie z pod ochraniacza w łozeczku...skubany zobaczył ze to mozna podniesc od dołu i wyglada:-D Teraz trzeba byc grzecznym przy dziecku;-)

a zapomniałam powiedziec, ze Wow! ale Amelka fajnie siedzi sobie! Wogole brawa dla wszystkich dzieciaczkow!!

U nas dzis caly dzien ple ple ple :)
no i znow pieknie chodzi na kolankach ale znacznie szybciej:)a z tego co chwilke sie obraca na bok i podpiera jedna reka i siada :)i siedzi sobie i sie smieje!cieszys ie jak niewiem z tych swoich wyczynow:) no a mama jeszcze bardziej!!czasem chodzi na samych stopach i rekach jak malpa:)ale wtedy wyglada!

Ale wiecie ona dalejs ie nie smieje:(:(:( czasem tylko....oj musze przyznac ze bardzo wam zazdroszcze:(

Angie jej skad ja to znam...nasza pierw opuszcza ochraniacz a potem sie podciaga na szczeblach a ze obok odrazu nasze lozko to ma na co popatrzec....i jak mialam z nia te ciezkie noce to ciagle na nas tak kukala...i teraz np czai tak kiedys ie obudze jak widzi ze otwieram oczy to strasznie krzyczec zaczyna pieron i mam juz zasnac nie moze:(

reklama
gratulacje postępów :-)
heksa, fajowe zdjęcia:tak:

Weronika dzisiaj sprawdzała wytrzymałość moich bębenków - siedziała i wrzeszczała w róznych dźwiękach i tonacjach, tak po prostu bez powodu :eek: no ciężko było to wytrzymać
a, i fajnie obraca się wokół własnej osi jak leży u nas w łóżku - 5 minut i nóżki już na poduszce :-)

Do góry