reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Gluszek ale fajnie,jak wlasnie tak mala juz od dawna ucze na czym to polega,ale wica sami nic......
Heksla Ale ona fajnie siedzi,tak doroslam sie juz wydaje
A dzis Natka pieknie siedziala sama ok 5min,ale sie cieszylam musiala babci sie pochwalic nie
a oto ona
dsc00763rt2.jpg

reklama
Hej dziewczyny witajcie to chyba już z 2 miesiące minęły jak tu zajżałam :szok: i szok zmieniło się forum nie mogłam się połapać.:confused: Oj czytam i nadziwić się nie mogę co wasze dzieciaczki nie potrafią. Moja Agatka czasem przez przypadek z brzuszka na plecki no i potrafi świetnie na boczki:happy: jak się kąpie woda cała rozchlapana:baffled: i z podparciem początki siadania. Zabawki bierze do rączek przekłada i rzuca oraz świetnie posługuje się smoczkiem jak potrzebuje do spania bach i w buzi jak zaśnie wyjmuje smoka i przez sen też poszuka i do buźki wsunie. Postaram się zaglądać częściej ah ale zawsze coś wypadnie Pozdrawiam was wszystkie i wasze urwisy

super siedzi Natala!!!!!! Kapoitalnie. Moja to tak usiediz 5 sekund a nie 5 minut i robi BĘC a tak śmiesznie to wyglada ze ja wredna matka - sadzam ja na łozku i patrzę jak se leci. Świnia ze mnie:zawstydzona/y:

Slonko to switeni corka sobie radzi

Gluszek ja tez tak robie,wiesz,czasmi zle siadzie i zaras jest benc,a ja wslasnie jak ty patrze jak spada,hi,hi,hi komedia wielkie oczy robi co sie stalo,ale ja sie usmiecham i ona tez:-) wredne baby jestesmy:-)

Głuszku mi u mojej najbardziej sie podoba jak juz na pyszczek poleci z siedzącego jej wielkie zdziwienie na to co sie stało:-D
Maxin a jak Twoja Stokrotka w obiektyw zagląda pewnie mamusia jej sie schowała:-D

Ewacia:-)

DZIS PORAZ PIERWSZY NATALKA PRZEWROCILAM SIE Z PLACKOW NA BRZUSZEK,pare razy,ale jestem z niej DUMNA.Cwiczylismy to juz od paru dni,pokazywalam jej caly mechanizm jak to robic i dzis zalapala,widac bylo,ze sie cieszyla z swojego postepu,a my razem z nia:-) :tak: :laugh2:

reklama
Do góry