reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Moja mama mnie głodzi. Muszę sobie radzić sam :tak::tak::tak:

dscf6640wg9.jpg

Abryz ale mnie Kuba rozmieszył :)Kurde Kasiaczek ale Bartuś rozwiniety i tylko trochę starszy od Marysi. U nas dalej nic, poprócz tego ze gada do wszystkiego włącznie z pilotem, telewizorem, mamą, kuchenką i wózkiem

Woooo Bartek juz raczkuje?????!!!!!!wow

no i to wcinanie jest super Abryz!!!niezle

Moja Hafsa dopiero niedawno zaczela waldc nogi do buzi, ale tylko bez pampa, a poza tym jak ja poloze na brzuchu to podnosi dupe i wtedy jest zla, nie podoba sie jej to:(

Heksa i Maxin nie martw sie moja Hafsa tez jeszcze sie ne przewracxa a juz ma prawie 6miechow!!!!!!!na wszystko przyjdzie czas i pora!

reklama
NATALKA dzis z rana sama bawila sie w lozeczku,a potem gaworzyla i mowila ba...ba...da...da....oczywiscie maz podniecony,ze pierwsze powiedada usmialismy sie bo bezwiednie wymawia te sylaby,to tak super brzmia:-)

Do góry