reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Moja mama mnie głodzi. Muszę sobie radzić sam :tak::tak::tak:

dscf6640wg9.jpg

Abryz ale mnie Kuba rozmieszył :)Kurde Kasiaczek ale Bartuś rozwiniety i tylko trochę starszy od Marysi. U nas dalej nic, poprócz tego ze gada do wszystkiego włącznie z pilotem, telewizorem, mamą, kuchenką i wózkiem

Woooo Bartek juz raczkuje?????!!!!!!wow

no i to wcinanie jest super Abryz!!!niezle

Moja Hafsa dopiero niedawno zaczela waldc nogi do buzi, ale tylko bez pampa, a poza tym jak ja poloze na brzuchu to podnosi dupe i wtedy jest zla, nie podoba sie jej to:(

Heksa i Maxin nie martw sie moja Hafsa tez jeszcze sie ne przewracxa a juz ma prawie 6miechow!!!!!!!na wszystko przyjdzie czas i pora!

reklama
NATALKA dzis z rana sama bawila sie w lozeczku,a potem gaworzyla i mowila ba...ba...da...da....oczywiscie maz podniecony,ze pierwsze powiedada usmialismy sie bo bezwiednie wymawia te sylaby,to tak super brzmia:-)

Do góry