reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

a mój ne cierpi leżena na brzuszku - jak go położę - to podnosi bardzo ładnie głókę i tak sie męczy z 5 minut, aż zacznie płakać - a potem go biorę - i zaczyna się ..... - najpierw strasznie płacze, potem mi się żali i opowieda jak tam było strasznie ( takie popiskiwania żałosne ) a ja go pocieszam - no to on się nakręca i jeszcze głośniej się żali i tak sobie gadamy nawet z poł godziny ;D ;D ;D ;D

a tak to robi to samo co kasiaczka
+ zaczyna podnosic nóżki i łapki równocześnie jak leży na macie, a łapkami próbuje machać po zabawkach

reklama
a... i zapomnialam - reaguje na słowo - ... "nie płacz" .....
np. położę go do siedzaczka i juz zaczyna płakać -mówię nie płacz - to przestaj na chwilkę ( tak na 1 minutkę) bo wie, ze jak tak powiem to za chwilkę go wyjmę, lub zaraz na przewijaku go przewinę ( a tak to płacze - jak ma zły dzień)

gosiek, inteligentne te nasze dzieciaki ;D mali terrorysci ;D
Olaf przed chwila jak zahipnotyzowany lampil sie w karuzele, a potem w foteliku zaczal ryczec ewidentnie z nudow bo go wzielam i nie dosc ze przeszlo jak reka odjal to jeszcze sobie zapadl w sen ;D
poza tym wydaje mi sie, ze MOJ SYN MNIE WIDZI ;D ;D ;D

moja tez niestety nie cierpi lezenia na brzuszku dla jej zdrowia oszukuje ją
i podczas snu przekładam z pleców na brzuszek bo inaczej nie da rady.
i mojej jak rączke zacisne na grzechotce to sobie nią pomacha

ale najlepiej to sie wycwaniła w wyciąganiu smoka z buzi rączką
i odrzucaniu bo wtedy zaczyna jęczeć i wie ze ktoś do niej podejdzie
cwaniara co??

My tez mowimy na malego maly terrorysta bo czasami taki z niego urwisek ze oboje wymiekamy, ale generalnie jest cudowny i wszystko mu wybaczamy;)

a iwc- Hafsa potarfi juz bawic sie zabawkami , ktore nad nia wisza, takie smieszne cacko, nie mata tylko taki stojak, kurcze nie wiem jak to sie nazywa, mach a raczkami do niej , rozmawia do niej, aaa, uuu a gguuuu itp, smieje sie do tych zabawek, bardzo je lubi, poza tym juz pieknie trzyma glowke jak ja trzymam pionowo, nie nawidzi lezec na brzuchu, a ja juz myslalam ze jest jedynym dzieckiem , ktore tego nie lubi!no ogolnie juz coraz fajniejsza w sensie bawienia sie samej , robi:)
nie lubi lezaczka, wasze tez tak maja????moze jak bedzie wieksza?kocha za to jezdzic samochodem:)

Muszę się wam pochwalić - właśniw przed chwilą Mireczek przewrócił się po raz pierwszy z brzuszka na plecki i od 5 minut leży w szoku - co się stało :D :D :D :D :D :D

reklama
Do góry