reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

a mój ne cierpi leżena na brzuszku - jak go położę - to podnosi bardzo ładnie głókę i tak sie męczy z 5 minut, aż zacznie płakać - a potem go biorę - i zaczyna się ..... - najpierw strasznie płacze, potem mi się żali i opowieda jak tam było strasznie ( takie popiskiwania żałosne ) a ja go pocieszam - no to on się nakręca i jeszcze głośniej się żali i tak sobie gadamy nawet z poł godziny ;D ;D ;D ;D

a tak to robi to samo co kasiaczka
+ zaczyna podnosic nóżki i łapki równocześnie jak leży na macie, a łapkami próbuje machać po zabawkach

reklama
a... i zapomnialam - reaguje na słowo - ... "nie płacz" .....
np. położę go do siedzaczka i juz zaczyna płakać -mówię nie płacz - to przestaj na chwilkę ( tak na 1 minutkę) bo wie, ze jak tak powiem to za chwilkę go wyjmę, lub zaraz na przewijaku go przewinę ( a tak to płacze - jak ma zły dzień)

gosiek, inteligentne te nasze dzieciaki ;D mali terrorysci ;D
Olaf przed chwila jak zahipnotyzowany lampil sie w karuzele, a potem w foteliku zaczal ryczec ewidentnie z nudow bo go wzielam i nie dosc ze przeszlo jak reka odjal to jeszcze sobie zapadl w sen ;D
poza tym wydaje mi sie, ze MOJ SYN MNIE WIDZI ;D ;D ;D

moja tez niestety nie cierpi lezenia na brzuszku dla jej zdrowia oszukuje ją
i podczas snu przekładam z pleców na brzuszek bo inaczej nie da rady.
i mojej jak rączke zacisne na grzechotce to sobie nią pomacha

ale najlepiej to sie wycwaniła w wyciąganiu smoka z buzi rączką
i odrzucaniu bo wtedy zaczyna jęczeć i wie ze ktoś do niej podejdzie
cwaniara co??

My tez mowimy na malego maly terrorysta bo czasami taki z niego urwisek ze oboje wymiekamy, ale generalnie jest cudowny i wszystko mu wybaczamy;)

a iwc- Hafsa potarfi juz bawic sie zabawkami , ktore nad nia wisza, takie smieszne cacko, nie mata tylko taki stojak, kurcze nie wiem jak to sie nazywa, mach a raczkami do niej , rozmawia do niej, aaa, uuu a gguuuu itp, smieje sie do tych zabawek, bardzo je lubi, poza tym juz pieknie trzyma glowke jak ja trzymam pionowo, nie nawidzi lezec na brzuchu, a ja juz myslalam ze jest jedynym dzieckiem , ktore tego nie lubi!no ogolnie juz coraz fajniejsza w sensie bawienia sie samej , robi:)
nie lubi lezaczka, wasze tez tak maja????moze jak bedzie wieksza?kocha za to jezdzic samochodem:)

Muszę się wam pochwalić - właśniw przed chwilą Mireczek przewrócił się po raz pierwszy z brzuszka na plecki i od 5 minut leży w szoku - co się stało :D :D :D :D :D :D

reklama
Do góry