reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
gunia pisze:
Nie wiedziałam gdzie to napisać  ::)
WCZORAJ AGNIESZCE ODPADL PęPOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , MIALA 4 TYGODNIE I JEDEN DZIEN, SZYKOWAL SIE JUż CHIRURG. ALE SIE CIESZE  ;D

miałam dokładnie to samo. Antosiowi odpadł równo miesiąc po urodzeniu. Dokładnie w dniu wyznaczonego zabiegu chirurgicznego...
i też bardzo sie ucieszyłam, choć i tak musiałam okładać to miejsce maścią antybiotykową jeszcze przez kilka dni, bo troche pępek był spuchniety i sie sączył

Cudownie majowe bobasy sie rozwijaja,wiedze ze kazdy nowego dnia cos innego robi,to niesamowite jakie te dzieci sa madre ;D
wiec i ja pochwale sie swoja stokrotka:
*pepek odpadl dokladnie tydzien po porodzie ;D
*w IItyg.mala podnosila glowke,co mnie bardzo zdziwilo,ze jest tak silna ;D,przykladajc jej cyca chwyta go raczkami
*w IIItyg.malenstwo nielze raczkami i nozkami ze zlosci kopie,raz pozadnie wyszrplam mnie za wlosy ;D potrafi przesunac sie po dobre parenascie cm na bok(szczegolnie w nocy,ja ja klade w bezpiecznej odleglosci od siebie,a za pare godzi jest juz przy mnie)
*star sie usmiechac,wodzi juz oczkami za moja twarza i zabawkami, a ostanio w lozeczku zaczepiala raczkami zajaczka ;D , coraz dluzej nie spi,dzis pobila rekord 6h ::),potrafi lezac na brzuszku przekladac glowke z boku na bok i pedluje co bowoduje ze przesuwa sie do tylu :D,przykladajc jej cyca chwyta go raczkami
to chyba na tyle jak na razie :D :D :D

Goziek gratuluje pierwszych pogawedek :D
Trini super pierwsze usmiechy
Gunia swietnie pepuszek juz sie zagoil ;)
julienx super maly trenuje wzrok
Heksa mala sie gimnastykuje

maxin - dzięki
też gratuluję osiągnięć maluszka

a mój Mirek dzisiaj zaczepiał rano tat - a tata spał - no to ten zaczął popiskiwać i gadać coraz głośniej - jak się tata uśmiechnął to Mirek do niego - jak poszedł znowu spać ( teraz dalej śpi) to Mirek się zezłościł i zaczął mi sie żalić popiskując ( melodyjne piszczenie - nie wiem jak to wam wytłumaczyć - tak samo sie mi żalił po szczepieniu )

Naprawdę robi się taki fajny - że jestem w szoku, iz nasze maluchy tak szybko się rozwijają

reklama
a mój dzisij trzymał sam grzechotkę w łapce i sobie nią potzrąsał

a oto dowód ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pict00131et.jpg

Do góry