reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
dziewczyny gratuluję macie bardzooooo zdolne dzieciątka po prostu super
ja czekam az Viktor tak bedzie wyczyniał :))

Wow, Lilith, Twoja mala to szok jak szybko sie rozwija!!!! GRATULACJE!!!!!!!!
trini - nie moge sie doczekac az zobacze na zywo jak Anulka smiga po mieszkaniu

a+t+? ja też się nie mogę doczekać ;-) I znów Alusia spokojna będzie patrzeć co ta Anka wyprawia :-D A złośnica jest nieziemska. Jak tylko jej się nie podoba, bo nie umie dojść do zabawki to się po prostu wścieka i aż piszczy :-)

a mój MIrek od kilku dni całymi dniami gada i pyskuje. Jak byliśmy z nim w poradni w piątek - to wszyscy ludzie czekającyw kolejce chichrali sie z jego pyskowania. :-D

trini :-)
Moja znow wrocila do krzyczenia :(:wściekła/y:
W ogole od kilku dni jest strasznie marudzaca :( Nie wiem czy to zabki, bo znow mocniej sie slini, pakuje raczki do buzi i budzi sie nad ranem raz na mleko hmmmmmm.....

Bardzo wam dziekujemy!
wiecie moze i szybkos ie rozwija...ale ja sie smuce bo nadal ciezko u niej aby sie smiala:(:( czy jestem zla matka czy cos? czemu tego nie robi? smieje sie ciagle tylko po bobasowemu a ten "ludzki" smiech to tak zadko mozna zaobserwowac:(:(

reklama
LILITH no coś ty!!! Judytka ćwiczy wiele innych umiejętności i nie ma czasu na doskonalenie śmiania się. Moja za to na odwrót- nie umie sie obracać, pełzać tym bardziej, na brzuszku wytrzyma góra 5 min. jak ma dobry humor:)))Nie mogę się doczekać, kiedy napisze, że moja takie cuda jak twoja Judytka wyczynia.Ale śmieje się w niebogłosy od rana. Najlepiej wychodzi jej to o 6 rano:))) Hihra się do telewizora, do nas- najbardziej jak się ją całuje po szyjce albo brzuszku, jak leży na golaska(bo to uwielbia), jak się kąpie i jak się jej robi samolot. Uczucie rewelacyjne jak tak słychać ten słodki głosik:))))

Do góry