reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
super!! gratulacje, ale z niej sportsmenka :-)

Moja Murzałeczka wczoraj powiedziała "ba" i "agugu" :-D i sama wziela grzechotke ze stolu po czym przekladala z jednej reki do drugiej

a moja Weronika dzisiaj rano po raz pierwszy wyjęła smoczek z buzi, obejrzała z wielkim zainteresowaniem i trafiła z powrotem do dzioba ;-) jestem z niej dumna, bo dotychczas wykonywała tylko dwie pierwsze fazy... trafić już nie umiała :-)

reklama
Gratuluje wszystkich osiagniec!!

Ja tylko dzis jeszcze na chwilke chcialam pochwalic moja Malenka ze juz raczkuje:) o ile mozna to nazwac raczkowaniem.pierw pisalam wam ze robi pompki z jakis miesiac temu a od 3 dni chodzi na kolanach!! pierw jak je odkryla to niewiedziala co z nimi zrobic to stawala na jednym potem na drugim az nastepnego dnia podniosla pupe jak zawsze ale juz zaczela maszerowac na kolankach!! co prawda jej rekord do dzis to 4 takie kroki bo potem bach przodem na ziemie ale cieszy sie niesamowicie i ciagle kombinuje!! jestem z niej strasznie dumna!!!!!!! no i tak sobie smiga po domku :)
pieknie obraca sie juz z brzuszka na plecki:) i coraz bardziej probuje sama siedziec ciagnac czego sie da...
aha...i turla sie...jak obracanie na brzuszek ale odrazu na plecki i spowrotem:)

jeszcze raz gratuluje waszym malym akrobata!!

a co do nozek to moja jak robila to juz jakis czas temu to teraz wogole sie nie interesuje:(troche szkoda ale moze dlatego ze teraz odkrywa inne rzeczy:)

Do góry