reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Ale fajowo nasze dzieciaczki sie zmieniaja i rozwijaja.

Moja sie na glos czesto smieje i juz od dluzszego czasu.
Stopeczki tez juz od jakiegos czasu wedruja do buzi... Z pleckow na brzuszek ostatnio jej sie udalo obrocic i to zrobila to celowo, bo chciala siegnac zabawke... Siedzi juz prawie sama. Na brzuszku plywa i podkurcza nogi wsadzajac kolanka pod pupe... Udaje jej sie jakims cudem przemieszczac do zabawek ;) Wyciaga tez raczki do zabawek, reaguje na swoje imie jak sie ja wola (jak sie wola kogos innego to nie reaguje ;)) i daje buzi (czyli nadstawia otwiera buzinke jak sie idzie do niej z cmokami)...
No to sie nachwailam ;-) Tyle sie tego nazbieralo, bo dawno nas tu nie bylo.

jeju juz dzieciaczki siedza suuuper a jak patrze na suwaczki to szok niektore 5 miechow skonczyly

mojemu sie siadac nie chce on aktualnie cwiczy wszelkie formy przemieszczania sie, ale dzis pierwszy raz zlapal swoje stopki :-) bo zawsze tylko patrzyl na nie i dzieki temu moj maly sprdziel 10 minut w jednym miejscu i do tego jeszcze na PLECACH

a+t+? super Alusia już sobie radzi. Teraz to dopiero mamy pociechę z naszych maluszków :-)
A moja właśnie od niepamiętnych czasów sama zasnęła przed chwilką w łóżeczku, dlatego spadam kończyć pisanie pracy :-)

reklama
Do góry