reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

no to tak...nie zagladam na ten wątek w ogóle,co by się nie stresowac:)))))) gratuluję wszystkim Dzeciaczkom osiagnięc rozwojowych...moja Kiniuśka hmmm...nie obraca się,bo jej się nie chce,a jak tylko kwiknie,bo już nie chce leżec na brzuszku lub plecach to zaraz przybiega ewa i ją obraca,a zaraz potem przychodzi się pochwalic,a ja dostaję zjebe,że Kiniuśka płakała:) ale widzę,że głośny śmiech jest zaliczany do osiągnięc,więc moja KIniuśka od dawna głośno się śmieje....najpierw śmiała się tylko jak ewa ją straszyła:)potem tylko jak jej śpiewałam (ulubiony song KUNDEL BURY)a teraz różnie,ma gilgotki pod paszkami,na stópkach i brzuszku i śmieszy ją jak idzie rak nieborak:)poza tym szarpie mnie za kłaki,ale niestety ewe też:)ależ są jaja to o rany...
kurde mola gosiek,ale Ty masz już duzego faceta gratuluję i alles besten,z okazji skończonych 5 iesięcy...kurde,a moja dopiero co 4 skończyła...i też sobie myślę,ze poczekamy,bo tez sporo wazy...znowu usłyszałam,zem mam dziecko z nadwagą,bo 8200 ważyła last week...i powiedziała,żebym broń boże nie dokarmiała:)))))))))))))))))))

reklama
Logopeda - wypadł super - stwierdiła, ze wszystko OK i oby więcej takich dzieci do nich trafiałao.
Biedronka - dzięki - ja się tym nie stresuję, ze jest duży. Dzisiaj idziemy na ważenie - no coż jestem ciekawa ile już ma ?? chyba z 10 kg ??

Moja Krystynka potrafi już:
1. przeworic sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie (tyle ze robi to od swieta)
2. zasnac sama jak: jest najedzona, przewinieta i dobrze jej sie odbije
3. smiac sie glosno zwlaszcza jak mama caluje brzusio
4. wydawac smieszne dzwieki :)
5. siedziec podtrzymywana pod paszki (mala silaczka)

czekam na wiecej :)

Bardzo ładnie wasze dzieciaczki się rozwijają. Tylko tak dalej. Biedronka pewnie jej się nie chce wyprawiać akrobacji, bo więcej waży. Moja jest drobinka, najmniejsza na forum i tak skacze jak mała pchełka. Nawet minuty na plecach nie uleży i tylko na brzuch się obraca. Potem skacze, próbuje się odpychać nogami i w ogóle ciężko ją rozebrać lub ubrać, co gorsza ;-) Wczoraj natomiast zaczęła bawić się swoimi nogami i prawie jedną stópkę włożyła do buzi. Jednak jak chciałam zrobić jej zdjęcie to zaczęła się interesować aparatem i guzik z tego :-D

reklama
Do góry