reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Olaf lubi siedziec mi na kolanach i ogladac telewizje ;D
ostatnio zasnal przy "Ekspresie Polarnym" (bozonarodzeniowy film, idealny na sierpien ;) )
niestety najbardziej wciagaja go reklamy wiec staram sie za duzo nie przesiadywac przed tv w trosce o rozwoj intelektualny mojego potomka ;D

reklama
Kasieczek moj tez tak robi, wyzuca nogi do gory i przekreca sie na bok i tak smiesznie sie posuwa :) albo jak lezy na plecach to robi jakby taki mostek i sunie do przodu czasem na przewijaku jakbym go nie pilnowała to by sie wkoncu zsunał.
A telemaniak z niego tez jest niezły ;)

moja coraz bardziej posuwa sie od tylu a z tym na boki to trzeba uwazac na przewijaku w szczegolnosci...
Co do Zlosnicy to moja tez krzyczy ale przywyklam wyczytalam ze w 3 miesiacu dzieci potrafia juz okazac jak bardzo im cos nie pasuje!
Co do tych nog u Judi to coraz bardziej zalapuje o co chodzi i dosc cze4sto probuje sobie wsadzic do buzi:) widok superowy!!!Jak tylko zrobie zdjecie to wam pokaze!
Nasza tak sama siedziec nie umie ale oparta oczywiscie a co do trzymania tej glowki to czesto jak lezy na boku lub spi to ja podnosi pod katem i zerka:)
aha dzis jak sprzatalam(ale sie nagimnastykowalam:) ) liczylam ile ulezy na brzuszku nie spuszczajac glowki i wyszlo 56 minut:) oczywiscie za ten czas przewedrowala cale lozko:):):)

Angie slonce nic sie nie martw!!! no i oczywiscie my tez trzymamy!

Dziewczyny jestem w szoku wystarczyły 3 dni cwiczen i normalnie juz zaczał trzymac głowke ;D raz to go normalnie do siadu podniosłam i trzymał w pionie...hurra. Czyli mam nadzieje, ze obedzie sie bez rehabilitacji. Czasem na paczatku jeszcze tak leniwie ja zostawia a potem podnosi... i teraz tak sobie mysle czy to moze przez to ze ja z nim tego nie cwiczyłam on miał rozleniwione te miesnie. Kładłam go tylko na brzuszku a tak za rece bałam sie poprostu go podnosic...ehh...no cuz niedokształcona jeszcze jestem ::)

nos go duzo na rekach w pionie nawet jak mu bedzie lekko glowka latac!! to dobre cwiczenie!
No i wielkie GRATULACJE!

Angie widzisz wszystko jest dobrze juz sie nie martw a pierwsze dziecko to zawsze nauka

kasiaczek mój tez siewygina od dawna w księzyc a wczoraj obrócił sie na brzuszku o 180 stopni

Lilith ja go ciagle nosze w pionie bo on inaczej nie lubi chyba ze zasypia. Jak go trzymam w pionie to normalnie głowe trzyma juz od dawna tylko z tym dzwiganiem tak nie bardzo mu szło.

to super!
zosia tez wygina sie wierci tym tyleczkiem robi mostki!! w lozeczku zawsze budzi sie w innej pozycji i miejscu niz usypiala:)

Angie jeszcze troszke i sie wycwiczy! nawet nie zauwazysz jak juz bedzie pieknie glowke trzymac! kladz jak najczesciej na brzuszku i pokazuj jak to fajnie jak sie trzyma glowke:)albo jak lubi tv to daj go na brzuszku na wprost wtedy bedzi eprobowal zerkac:)

reklama
Do góry