reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Zajrzalam na ten watek chcac pochwalic sie, ze moj Adas ciagniety za raczki normalnie juz siedzi i cieszy sie przy tym tak, ze cala sie rozplywam, a tu prosze - nie on jeden :laugh:
ech, cudnie, teraz doslownie kazdy dzien przynosi ze soba cos nowego ;D

reklama
Wesolutak moje gratulejszyn, teraz będziesz mieć przekichane bo Adaś iągle będzie chciał siedzieć ;D Od kiedy Amelka siedzi, nie chce leżeć w wózku

A ja muszę się pochwalić, że Amelka nareszcie dzisiaj 3 razy obróciła się z brzuszka na plecy ;D . Z pleców na brzuszek jeszcze nie, ale jedną zaległość już nadrobiłyśmy ;D

Gosiek, z tymi obrotami to ja się kompleksów nabawiłam ;) Jednak się nie martwię bo książkowo powinny być w 5 miesiącu :)

ewe- ja też ;) - mojemu udało się jak na razie obrócić tylko ze 3 razy od urodzenia i to tylko przypadkiem jak ze złosci sie trzęsł leżąc na brzuszku. Teraz już sobie odpuścilam i lezy tylko przez chwilę a jak zaczyna płąkać to go zabieram na rączki i tulę.

angie - to super :)
moja ostatnio przewraca się na boczek, naraszcie, bo wcale jej się nie chciało ;)
i zabawki łapie rączką i do buzi usiłuje włożyć... wszystko do buzi, a własne paluszki najpyszniejsze ;)

No a moje Bobo juz coraz bardziej wedruje do tylu i wokol siebie robi takie zakrety:)i tez coraz ladniej sama sie dzwiga do siedzenia trzymajac ta zyrafke z maty co pisalam:) Nogi cos przestala wsadzac do budzi tylko lapac ale dzis znow pocwiczymy:)

JA TO SIE DZIS USMIELAM,BO MALA W WANIENCE SZLAL JAK RUBKA,FOCZKA TO JEST SLIZGAWAK,CZYM JA SIE WIECJE SMIEJE,TYM ONA WIECEJ SIE POPISUJE,A DZIS GLWOKE STARL SIE PODNOSCI I TRZYMC W PIONIE NA SIEDZACKU,SAM I JEJ WYCHODZILO,PATRZYLA SOBIE NA NOZKI I TAK GLOWO KRECILA,HI,HI,HI SMIECHU BYLO,AZ JEJ BRAWA BILAM A ONA SIE SMIALA,A OSTATNIO PRZEZLOZYLA ZABAWKE Z REKI DO REKI ;D ;D ;D

Brawo Natalka!!!

a moja nadal niechętnie leży na brzuszku. Wytrzyma góra 5 minut, ale za to potrafi już podpierać się na dłoniach lężąc na brzuchu- nie tylko na przedramionach. smiesznie sie przy tym wygina i tak wysoko zadziera glowke i klatke piersiowa. Bardzo sie ciesze, bo ona malo na brzuszku lezy. :laugh:

Z brzuszka na plecy jeszcze sie nie przekreca.
A plywac w wannie tez uwielbia. Cieszy sie przy tym bardzo. :laugh:
No i strasznie rwie sie do pozycji siedzacej. Jest bardzo niezadowolona jak musi lezec. Caly czas chce siedziec, a jak lezy w takiej hustawce to sama podnosi glowe i zamiast wygodnie sie oprzec to zadziera ten lepek i tak siedzi ;D zeby tylko na plecach nie lezec ;D

reklama
Do góry