reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

hehe, ma mala charakterek ;D

Angie, nie martw sie, Olaf na brzuszku podnosi lepek juz bardzo wysoko i calkiem dlugo umie utrzymac, a jak probuje go za raczki do gory podciagnac to on sie do mnie smieje zamiast trzymac glowke ;D

smiech na glos tez juz sie zdarza, strasznie slodkie :D

no a Agu, Aga to wiadomo, tez dziecko po imieniu do mnie mowi ;D ;D ;D

reklama
A+T+A jeszcze zobaczysz ten bunt 2 roku ;) ;) ;D ;D ;D
a mój huka na nas jak sowa i gada do tv i ostatnio strasznie domaga się zainteresowania jego osobą
czasami wyrwie mu się głośny pisk i śmiech

ANGIE TRZYMAMY KCIUKORY I PIĄSTKORY

musze isc bo juz sie skarzy ze jest sam na sam z pachnącym kwiatkiem ;) :laugh:

zosia przemawia po swojemu;) piszczy wytyka jezorek:)
dzis z pelnym zainteresowaniem patrzyla na dobranocke:)
z dnia na dzien potrafi cos innego;)
a jak ja trzymam za raczki i troche posiagne to slicznie usiadzie;)no ale na brzuchu nadal nie lubi:(

Moja potrafi już siedzieć, ale pani doktor powiedziała ze nie sadzać. No to nie sadzamy, w wózku jest na półleżącą ale głowa nawet nie dotyka poduszki, ciągle w górze. Tak się biedna zawsze namęczy z tą głowką że zasypia.

Czarownica swiete slowa:z dnia na dzien potrafi cos nowego!!!! Tak samo Hafsa, wlasnie od wczoraj zaczela sie smiac glosno tak na maxa, super!!!!! i tak fajnie krzyczy piszczy jakby cosopowiadala:)

ALE TE WASZE DZIECIACZKI JUZ DUUUUUZO O\UMIEJA ROBIC JESTEM W SZOKU

Moj maly tez zwiedza domek ale nie w lezaczku ale w nosidelku plery mi siadaja jak jedziemy na zakupy to to samo umie tak wytrzymac nawet 3 godziny po 1,5 godzinnej zabawe agent

ja tez jest w szoku jak moj maluszek sie szybko rozwija, czy Wasze dzieciaki tez klada sie na boku i tak dziwnie wyginaj i preza sie moj tak robi non stop juz pare razy wyszedlby z wozka hehe, slyszalam ze dzieci w ten sposob probuja sie przemieszczac dopoki nie zaczna raczkowac.

A oto ostatnie osiagniecia mojego malego

reklama
A'propos siedzenia Zosia właśnie zasnęła oparta o poduszki w naszym łóżku-nie było szans żeby ją położyć, a że jesteśmy po szczepieniu, ustąpiłam jej:) Poczekam aż zaśnie na dobre i ciach poduszki:).

Do góry