reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Dzieki za słowa otuchy. W pon, wt lub srode jedziemy do pewnego neurologa na pradze , ktory podobno moze nas przyjac bez zapisu, chciałabym to załatwic jak najszybciej wiec jesli nas nie przyjmie to chyba prywatnie pojdziemy.
Lilith co do kiecki to tak sie spieszylismy, ze nie zrobilismy sobie fotki ale okazało sie na tym weselu, ze fotografem był moj kolega jeszcze z technikum fotograficznego,( ktorego ja niestety nie skonczyłam bo sie przeniosłam do liceum) no i on ma nam wysłac fotki na maila, jak wysle to cos wstawie.

angie, Olaf tez jakos nie przepada za podnoszeniem glowy :\
jak siedzi na kolanach to ladnie trzyma i obraca na boki, ale na brzuchu nie lubi lezec i niby podnosi lepek, ale szybko sie wkurza, a na plecach to tez raczej nie dzwiga
jak ostatnio bylam u pediatry to stwierdzil ze nie ma sie czym martwic wiec sie nie denerwuje, ale tez bym chciala zeby tak ladnie dzwigal glowke jak inne dzieciaki, az czasem wole zdjec nie ogladac, mimo ze wiem ze wszystkie dzieci inaczej sie rozwijaja, szczegolnie ze zabawki trzyma, wklada je sobie do buzi, nozki podnosi, raczkami sie bawi, gada, usmiecha sie i ogolnie robi wszystko co trzeba

kazdy dzidziolek rozwija się swoim rytmem i nie ma sie co sugerować ze Toli dzidzi robi to a to a mój nie
cieszmy sie tym co nasze dzidziolki juz osiągnęły :)

No i juz jestesmy w Polsce:) Hafsa zniosla ja bardzo dobrze!!!w samolocie praktycznie nie plakala, raz tylko sie rozplakala bo sie przestraszyla halasu jak ja przebieralam na tym miejscu do przebierania-strasznie twarde i drgalo wiec sie przestraszyla.Karmilam ja podczas startu i ladowania, Hafsinek zniosl bardzo dzielnie te meczarnie. potem jeszcze 3,5godz drive to Suchowola i juz bylysmy na mies\jscu. MAma nas spotkala a w domu czekala juz z obiadem moja babcia ktora byla wniem\bowzieta widokiem Hafsuni! Teraz juz zasni\ela, wczesniej usmiechala sie do wszsytkich, bawila sie z moimi siostrzyczkami (wujka corki), no pioeknie:) bylo, dopiero jak sie zmeczyla to tak bardzo sie rozplakala, a wiec kapiel i spatku, od osmej juz spi:)
Kochana moja:)...

To tak w ramach naszych osiagniec:)
z siebie tez jestem dumna:)

reklama
Do góry