reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Piekne dzieciaczki postepy robia.
moja ostatnio wciaz podnosi nogi do gory i oglada sobie stopy - a dzis nawet udalo jej sie jedna zlapac :)

A+T moja tez juz chyta ale tylko lewa i czasem musze jej pomoc:) z tym dzwiganiem to najgorsze jest to jak ja zapakuje w rozka na drzemke a ta sie podnosi albo jak jet na boku to boikiem sie dzwiga:( czasem martwie sie czy to co robi jest normalne ale jak juz bylam w szpitalu to mowili mi ze szybciutkos ie rozwija i jest bardzo silna:) no i jak czytam ze wasze dzieciaczki tez juz takie wygimnastykowane to strach przechodzi:) Co do chwytania doskonale sobie radzi i juz napewno nie przez przypadek:) jak chyci zyrafke z maty to druga raczka kreci jej glowka kolkami itd:) A jak dzis bylam na szczepieniu i tez byla dzidzia 3 miesieczna to daleko jej bylo do naszych maluchow! mama jeszcze musiala glowke nawet podtrzymywac...moja nosze prawie caly czas pionowo a ona odchyla sie specjalnie do tylu by lepiej widziec i nie lubi jak sie trzyma glowki bo sama sobie radzi i to nie na 10 minut tylko na calutki spacerek:) tak samo gada strasznie i tez tego bobo chciala pozaczepiac :):) albo piszczy a ostatnio nawet wydala odglos smiechu:)
Tak wiec nasze dzieciatka rozwijaja sie super! juz niemoge sie doczekac az beda rosly i bedziemy pisac jak juz biegaja:)

zapomnialam dodac ze coraz lepiej idzie jej przesuwanie sie:) staje jakby na glowie podnosi wysoko pupe i sie przeciaga do przodu:)

to ja juz nic nie napisze tylko wam pokaze :)

0003734mj3.jpg

reklama
Supoer kropecka! a tak się matwiłaś że główki nie dźwiga. Gratulacje!

Weroniczce coraz lepiej idzie chwytanie zabawek, a o poskakiwaniu na przewijaku wole nie wspominać...nawet pieluszkę się ciężko zakłada.

Do góry