reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
O tak, dzieci kochaja ogladac reklamy, ale kiedys postanowilam sobie, ze nie bede sie nimi wyreczac przy uspokajaniu i zajmowaniu czasu dziecka - zobaczymy ;)

ja Judi nie pozwalam ogladac tv wiec jak tylko mnie przy niej niema albo ja przewijam czy cos i tv jest wlaczony to odrazu sie wygina prezy kabinuje zeby zagladnac.i najbardziej to jest uciazliwe jak ja karmie:( dlatego coraz bardziej to olewam...

dokładnie Tamaruniu
my tylko korzystamy z tv na chwile kiedy juz naprawde nie mam co z małym zrobić a inna rzecz czasu wymaga

chcialam sie pochwalic..a wlasciwie Judi pochwalic ze wlasnie przed chwilka wlozyla sobie do buzi pierwsz raz noge:) bylo to tylko na jakies15-20 sekund ale zawsze juz cos:) tak to lapie je do raczek juz powoli:) niestety zazwyczaj w skarpetkach czego efektem jest zdjeta skarpeteczka i wypadajaca z raczki nozka:)

reklama
Do góry