reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

i tak najlepiej ferula;-):tak:
kasiunka hehe bardzo przezywa i gada w nocy,Natka czasmi tez.Pola po kim to ma,kto u was w snie gada?U nas to ja:-D

reklama
hihi Krysia tez przez sen tez cos mruczy, a zawsze rano tuz po obudzeniu opowiada poprzedni dzien :-D mozna rozpoznac cale historie, tylko nie wiem czy wspomina dzien czy to sie jej snilo tez w nocy

olewam nauke na nocnik - chodziła 2 dni bez pieluchy i sikała w spodnie i łaziła z takim mokrym w ogóle jej to nie przeszkadzało ze jest polana :szok:. A jak już zapodała mega kupę w majty :wściekła/y::wściekła/y:. Chyba nie jest ewidentnie gotowa..... Po prostu dam jej labę na kwiecień i zaczynam w maju. Jeśli przez maj nie zakuma (daje jej czas do połowy czerwca) to potem chyba dopiero w sierpniu zaczne jakl pojadę na wakacje. N bo jak w czerwcu rodze to pewnie i tak wróci do pieluch

Maxin, ja gadam przez sen, więc chyba ma to po mnie:-D:-)

Głuszek może zmobilizuj się jeszcze teraz póki masz czas i więcej luzu. Jak teraz zakuma nocnik, to jak urodzi się dzidzia będzie już sprawnie sama z niego kortzystała i nie będziesz miała pieluch. Zrób przerwe kilkudniową i znowu wróć do nauki.U nas trwało to tydzień. Z resztą napisałam nawątku o "nocnikach".

głuszku mi sie wydaje ze jak teraz nie ruszy to na siłe nie ma co bo jak bedzie mała dzidzia to Marysia bedzie widziała ze zakładasz pieluche i tez bedzie chciała bo jak dzidzia ma to i ona(podobnie ze smokiem)A na pewno w pierwszym czasie jak bedzie zazdrosna to nie odpusci sobie i specjalnie bedzie walic w spodnie bao mama bedzie wtedy dla niej(podczas zmiany pieluchy)
ja mam pielchy schowane głeboko w szafie, zeby Natala nie widziała i zapomniała.

głuszku, zgadzam się z heksą :tak:

Weronika przez sen też gada - wykrzykuje "NIE NIE", albo "mama" - generalnie "NIE" to jest nadal jej ulubione słowo :baffled:

reklama
Do góry