reklama
toola
Fanka BB :)
hihi Krysia tez przez sen tez cos mruczy, a zawsze rano tuz po obudzeniu opowiada poprzedni dzien mozna rozpoznac cale historie, tylko nie wiem czy wspomina dzien czy to sie jej snilo tez w nocy
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Gosiek dobre... niezły agent....
olewam nauke na nocnik - chodziła 2 dni bez pieluchy i sikała w spodnie i łaziła z takim mokrym w ogóle jej to nie przeszkadzało ze jest polana . A jak już zapodała mega kupę w majty . Chyba nie jest ewidentnie gotowa..... Po prostu dam jej labę na kwiecień i zaczynam w maju. Jeśli przez maj nie zakuma (daje jej czas do połowy czerwca) to potem chyba dopiero w sierpniu zaczne jakl pojadę na wakacje. N bo jak w czerwcu rodze to pewnie i tak wróci do pieluch
Maxin, ja gadam przez sen, więc chyba ma to po mnie:-)
Głuszek może zmobilizuj się jeszcze teraz póki masz czas i więcej luzu. Jak teraz zakuma nocnik, to jak urodzi się dzidzia będzie już sprawnie sama z niego kortzystała i nie będziesz miała pieluch. Zrób przerwe kilkudniową i znowu wróć do nauki.U nas trwało to tydzień. Z resztą napisałam nawątku o "nocnikach".
Głuszek może zmobilizuj się jeszcze teraz póki masz czas i więcej luzu. Jak teraz zakuma nocnik, to jak urodzi się dzidzia będzie już sprawnie sama z niego kortzystała i nie będziesz miała pieluch. Zrób przerwe kilkudniową i znowu wróć do nauki.U nas trwało to tydzień. Z resztą napisałam nawątku o "nocnikach".
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
głuszku mi sie wydaje ze jak teraz nie ruszy to na siłe nie ma co bo jak bedzie mała dzidzia to Marysia bedzie widziała ze zakładasz pieluche i tez bedzie chciała bo jak dzidzia ma to i ona(podobnie ze smokiem)A na pewno w pierwszym czasie jak bedzie zazdrosna to nie odpusci sobie i specjalnie bedzie walic w spodnie bao mama bedzie wtedy dla niej(podczas zmiany pieluchy)
ja mam pielchy schowane głeboko w szafie, zeby Natala nie widziała i zapomniała.
ja mam pielchy schowane głeboko w szafie, zeby Natala nie widziała i zapomniała.
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
u nas ulubion slowo to boje
Podziel się: