reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
brawo AMELKA:-)BRAWO MARCELINKA:happy:

NO WLANSIE GLUSZEK wloski urosna nie martw sie

a natalka zaczelam wlasnie grzebac przy nosku i czy oczkach misow lala i tak zaczelam jej tlumaqczyc co to,dokaldnie jak lakski;-):-D

U nas podobnie ale muszę pochwalić mojego synka że dużo zamiata i podlewa kwiaty :) Przynosi Hani i nam czapeczki i skarpetki do ubrania. Tez duzo rozumie potrafi np dac lalce pic i na szczescie jak cos znajduje to sie zawsze przyvhodzi pochwalic wiec nie mam stresa ze cos zje :)
Gluszek - przyszlosc nalezy do lysych kobiet - zobacz jaka sinead o'connor zrobila karoere jak sie sciela na lyso. Tak ze nie pekaj! Tylko ucz Mala grac na gitarze :)

Aga

my pijemy pokrzywe i inne takie ale kiepsko nie to co Mirusia bląd bujne loki czy czarnr kedziorki Aluni tez mnie skreca jak fotki oglądam....

Zgredku - własnie tak mąz mnie na mawia zeby już isć na całosć i małą podgolić na całkeim łyso :-)
heksa nie wkurzaj mnie z tymi włosami Natali. Przeciez ona ma piękne włosy. A CO JA MAM POWIDZIEĆ???? Chyba tylko druga Marysia (od Eager) jest taki łysolek jak moja a tak to wszytskie dzieciaczki mają włosy buuuuuuu

Natalka odkad jestem chora upodobala sobie swoj pokoj i w nim sie bawi,przynosi mi zabawki do lozka ,pokazuje co przyniosla,potem przynosi mi misie,ktore musze calowac,ona je non sto przytula,robi cacy,kladzie spac,ostatnio miala lale w reku nazwala ja ALA ,w drugierj rece mis i razem pokskakiwaly pod dyktando jej raczki,super widok,wogole zaczela sie popisywac kiedy widzu,ze rozbawi mnie jakims zachowanie powtarza to i patrzy czy sie smieje,jak tak to smieje sie ze mna i dalej popis..aparatka,robi focze klaladzie sie na brzuchu rece i nogi w gore a potem klaszcze i sie boja:-D

głuszku, kasiunka, poczytałam, gratulacje :-)

Weronika też coraz więcej umie
- pokazuje "nie ma",
- jak czegoś nie chce albo wie, że nie wolno to kręci głową "nie nie",
- mówi coraz więcej słów - bardzo ładnie tata, mama jej wychodzi tylko czasami, głownie jak płacze i jest taka rozżalona to wtedy woła "mama" - wie kto ma miękkie serce ;-)
ale nadal sama nie chodzi

reklama
Słuchajcie Ignac przyspiesza ;)) Odkrył że można szybcie jniż dreptać i że to jest fajne - biegać jeszcze nie biega ale powoli zaczyna się perszing z niego robić... Jak zmieniam mu pieluchę to piszczy i ucieka - dotąd teog nei robił ;))

I uwaga nie chcę zapeszyć ale zaczyna powoli sam zasypiać w pokoju... Boże jak sie cieszę....

Do góry