reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Maxin ale Mirek jest młodszy od Ani Trini ;-);-):-)

My też tak robiliśmy z Jarkiem, że siadaliśmy na podłodze i Ania szła od jednego do drugiego. Ale wczorajszy film Kasiuńki mnie zainspirował ;-) i jak Ania zaczęła iść w moją stronę to ja zaczęłam się oddalać i przeszła tak ze 3 metry :szok::-)

reklama
Hihihi cieszę się , że cię mój filmik zainspirował:tak:

A Mireczek jest przeciaż najstarszy, a nie młodszy od Ani- coś wam się obu pogmatwało:-D:-D:-D:-D

gosiek to świetnie, że Ania mogła robić za przykład ;-) :-) Brawa dla Mireczka !!!
Ania wczoraj zaczęła sama kucać. Świetnie to wygląda :tak: No i jeszcze zaczęła kiwać głową na "tak", ale nie wiem czy ze zrozumieniem. Poza tym rozumie wszystko co się do niej mówi i bardzo lubi przynosić różne przedmioty, a jak idzie do Gorana z piłką to mówi do niego "dać" :-D

trini -to super :tak: - ps. mój tez kuca i kolebie się na kucakach do przodu i do tyłu
ciekawa jestem co podpatrzy u Ani przy następnym zjeździe :tak:

Natalka ostatnio zaczęła robic tany tany pokazywac i mówic lampa a od wczoraj spiew nanana jak sie powie zaspiewaj to ona nanana
super to brzmi...

reklama
Kasiuńka masz rację! Miałam napisać starszy, albo nie jest młodszy. Chyba jednak już byłam wczoraj zmęczona :-)

Do góry