reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Brawa dla dzieciaczków za nowe osiągnięcia !

Kacper nauczył się ukochiwać mamusię ! Tzn. ja pytam go a jak kochasz mamusię a on mnie za szyje łapie rączkami ściska i przytula się ! Nie muszę pisać jaka jestem szczęśliwa :-) :-D :-D :-D ;-)

wspaniale uczucie prawda anzyk:-)

Moj maz z tego najbardziej sie cieszy Natka przytula nas juz od jakiegos czasu,jak powiem jej zrob aaaa,przytula tatusia,to podchodzi i tuli sie,uwilbiam to:-) Jeste bardzo uczuciowa,czesto widzac misia,lale,pieska w ksiazce czy gdziekolwiek podchodzi i caluje:-)

Laski dzieciaki maja niektore juz roczek,moze niech kazda wypisze wszystkie osiagniecia maluszkow,przez ten rok bardzo duzo sie nauczyly,ja czasmi zapominam co ona juz potrafi bo robi to tak jak by zawsze potrafila:-)

szczerze....
to mi sie nie chce....szczegolnie ze ostatnio pisalam :(:(
Ale fajny pomysl ogolnie :):) na takie podsumowanie.ale czesto jest tak ze sie napisze i znow sie cos przypomni i tak w kolo :):) trudna sprawa:)

Ania przytula pieska musi to slotko wyglada,:-)
zabawnie musi to wygladac Gosiek;-)

LILITH MASZ RACJIE,pare z was juz pisalo,wiec mozesz skopuiowac co juz napisalac i dodac nowosci jak ci sie chce,ale przeciesz nie musisz,ja przez wekend postaram sie zrobic takie podsumowanie bo w sumie trzeba sie zastanowic nad tym,bo czasami pewne rzeczy weszly juz w nawych i zapomina sie ze dziecko to potrafi:confused:

Ignac już bardzo dużo rozumie, chociaż nieiwele mówi - właściwie tylko stęka coś po swojemu. Doskonali chodzenie ale powoli mu to idzie - w sumie to cały czas tak sobie drepce, dość pewnie ale nie biega ani nic. Dalej lata z tym palcem cały cza, i wszystko pokazuje - ale teraz już zaczyna pokazywać wybiórczo - na to co go interesuje. Nie wyraża jeszcze w ten sposób swoich potrzeb (nie pokaże na łóżko albo butelkę z piciem), ale na przykład pokaże jedzenie dla rybek bo lubi je karmić :) Albo na huśtawke bo lubi się bujać.

A Hania już bardzo bystro zaczyna się rozglądać :)

Pozdraiwam!

Aga

reklama
Moja Ania tez dwa dni temu zaczęła się puszczać i stoi tak jakiś czas. I potrafi przejść do mnie sama jakieś trzy kroczki! Bardzo się cieszę, że się wreszcie odważyła.

Do góry