KASIENKO moje gratulacje , tak bardzo się ciesze szybko czytam twoje posty ,tyle starania zwatpien i nadzieji , PAN JEST WIELKI ,kocham o tym czytać-DWIE KRESKI .KASIU już modlę się o , żeby fasolunia rosla i przyszła na świat zdrowa .Całuję ciebie mocno :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Elżbietko mowisz ze temperaturka ci spadla .... to ja ci powiem ze 30 maja mialam 36,5 ...31 maja 36.7 ... niom jedynie co nas rozni to to , ze mnie piersi caly czas bola .... wiec ja na twoim miejscu zrobilabym test, teraz juz smialo moge powiedziec ze spadajaca temperaturka wcale nie musi swiadczyc o tym ze napewno nie jestes w ciazy .. wiec zrob tescik a ja bardzo mocno trzymam kciuki :-*
m.a.l.i.n.k.o co z toba?? gdzie jestes??
m.a.l.i.n.k.o co z toba?? gdzie jestes??
Moniqa
i moje dwie połówki :)
agi25 widzisz ja tez bylam 100% pewna ze czerwiec bedzie kolejnym miesiacem staran, wystarczy poczytac moje posty .... dzisiaj zrobilam kolejny tescik ( dla pewnosci) i te dwie kreseczki tam dalej sa ... wiec nigdy nie mow nigdy .. powodzenia :-*
A
Agnezzz
Gość
MoniQa serdecznie gratulacje...ale się ten worek rozsypał.Hurra. Ale mnie dziewczyny narażacie, przez te Wasze szczęście płyną mi łezki szczęścia, a to niewskazane w pracy, bo się ludzie dziwnie na mnie patrzą hihi. Hip Hip hura!!!
reklama
Podziel się: