reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

MONIQA-SERDUSZKO tak podejrzewałam ,aż mam łezki w oczach-tak bardzo się cieszę-GRATULACJE HIP HIP HUUUUURA!!!!! ;D ;D ;D Ale nam się dziewczyny posypały-ja też tak chcę ,chcę do Was ciążóweczki ;D ;D ;D

reklama
Izabelko i LANA bardzo wam dziekuje , ja nadal w to uwierzyc nie moge :)

LANA ja Cie zapraszam jak najbardziej moge Juz moge powiedziec w Nasze grono ciazowek :)

Dzięki Moniqe-za zaproszenie mam nadzieje,że nie długo do Ciebie i reszty dołącze,a teraz dawaj nam tu szybciutko fluidki ciążowe ::) .Uważaj na siebie teraz bardzo i na swoje maleństwo pod serduszkiem i nie przemęczaj się.Duuuużo zdrówka. ;D

UWAGA fluidki leca    :)     lapac lapac :)

ale szczerze powiem , ze robilam ten test z przymrozeniem oka.... bylam prawie pewna ze wyjdzie negatywny , a tu prosze takie pozytywne wibracje :)

Dziewczynki też nie mogłam uwierzyć. Tak się cieszę :) Będziemy razem sie pokazywać na forum brzuszków, co nie ? :D :D
Dużo odpoczywajcie żeby było wszystko dobrze. A na mdłości:
nie zrywać sie z łóżka, na leżąco zjeść suchy kawałek chleba albo sucharek +lekkie śniadanie=pomogło dzisiaj :)

SUUUPER SUUPER..TAK SIE CIESZĘ MONIQO...Rewelacja..:)no to weekend bedzie pewnie udany:)..Dużo radosci wszystkim!

reklama
Do góry