reklama
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Tez mam taka nadzieje... na razie 7 dni po owulacji. temkpa ok. ale zadnych objawow, z wyj klucia po prawej stronie na dole...Do @ jeszcze 1,5 tyg wiec sie nie nastawiam...Jedno co mnie martwi to testy owulacyjne podobno jesli sie zajdzie w ciaze zawsze sa pozytywne a moje po owulacji juz nie byly..;'-((
LANA
Fanka BB :)
Majeczka ja też już po owulacji a termin @ mam za tydzień,tak między 10 a 13,06 dokładnie nie wiem ,bo ostatnio mi coś świrowało i miałam 5 dni opużnienia.Nie nastawiam się ,bo nie mam żadnych objawów-ale bardzo bym chciała dołączyć do naszych koleżanek. ;D
Lana ja praktycznie też objawów nie mam. Po seksiku parę dni później przez 3 dni miałam uderzenia gorąca ale takie, że myślałam ,że zejdę a ciśnienie OK bo mierzyłam. Pare razy zrobiło mi się nie dobrze ale nie wymiotowałam. I to tyle. Zrobiłam test 3 dni przed planowaną miesiączką i wyszedł negatwyny. tzn. mi się wydaje, że widziałam tam lekko zaróżowioną kreseczkę ale tak bladą, że prawie nie widoczną.
Kiedy okres mi się spóźnił zaledwie 2 dni mąż mówi zrób test co ci szkodzi, i wczoraj wieczorkiem zrobiłam i ku mojemu zaskoczeniu 2 kreseczki. Powtórzyłam go jeszcze dla pewności dzisiaj i to samo. Także, moja rada - poczekaj, aż termin oczekiwanej miesiączki przejdzie i wtedy testuj.
Kiedy okres mi się spóźnił zaledwie 2 dni mąż mówi zrób test co ci szkodzi, i wczoraj wieczorkiem zrobiłam i ku mojemu zaskoczeniu 2 kreseczki. Powtórzyłam go jeszcze dla pewności dzisiaj i to samo. Także, moja rada - poczekaj, aż termin oczekiwanej miesiączki przejdzie i wtedy testuj.
A
Agnezzz
Gość
dziewczynki jeszcze raz wam gratuluje...
a ja już jestem po płodnych dniach, więc teraz nic innego mi nie zostaje jak czekać na paskudną @..jak ja jej nie cierpię :|
kolorywch snow wam zycze...sama ide sie wykapac i spac, bo jutro egzamin...
a ja już jestem po płodnych dniach, więc teraz nic innego mi nie zostaje jak czekać na paskudną @..jak ja jej nie cierpię :|
kolorywch snow wam zycze...sama ide sie wykapac i spac, bo jutro egzamin...
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agnezzz powodzenia jutro na egzaminie ...a co do @ , nie badz taka pewna byc moze tym razem nie nadejdzie .... szczerze ci tego zycze
Lana ja pierwsze objawy zauwazylam jakies 5 dni przed spodziewana @, praktycznie objawy byly takie jak przed @, bolace piersi, sennosc, czeste oddawanie moczu .... jedynie co sie nie zgadzalo to nudnosci i dusznosci (podobnie jak u Rybki) a i zgaga jakies 3 dni przed @ sie jakos dziwnie pojawila ...a teraz .... moje piersi sa jak male meserszmitki ktorych dotknac nie mozna bo tak bola .... podbrzusze czasami boli , sennosc, rozdraznienie, i ochota na wszystko co mi tylko ladnie zapachnie ;D .... zobaczymy co jeszcze mnie czeka .... ale dla zdrowia dzidzi moge przejsc wszystko
Lana ja pierwsze objawy zauwazylam jakies 5 dni przed spodziewana @, praktycznie objawy byly takie jak przed @, bolace piersi, sennosc, czeste oddawanie moczu .... jedynie co sie nie zgadzalo to nudnosci i dusznosci (podobnie jak u Rybki) a i zgaga jakies 3 dni przed @ sie jakos dziwnie pojawila ...a teraz .... moje piersi sa jak male meserszmitki ktorych dotknac nie mozna bo tak bola .... podbrzusze czasami boli , sennosc, rozdraznienie, i ochota na wszystko co mi tylko ladnie zapachnie ;D .... zobaczymy co jeszcze mnie czeka .... ale dla zdrowia dzidzi moge przejsc wszystko
Podziel się: