reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Majeczko ..mam nadzieje ze za jakis czas ta lista powiekszy sie o Ciebie i reszte dziewczyn ...pozdrawiam :)

Tez mam taka nadzieje... na razie 7 dni po owulacji. temkpa ok. ale zadnych objawow, z wyj klucia po prawej stronie na dole...Do @ jeszcze 1,5 tyg wiec sie nie nastawiam...Jedno co mnie martwi to testy owulacyjne podobno jesli sie zajdzie w ciaze zawsze sa pozytywne a moje po owulacji juz nie byly..;'-((

Majeczka ja też już po owulacji a termin @ mam za tydzień,tak między 10 a 13,06 dokładnie nie wiem ,bo ostatnio mi coś świrowało i miałam 5 dni opużnienia.Nie nastawiam się ,bo nie mam żadnych objawów-ale bardzo bym chciała dołączyć do naszych koleżanek. ;D

Lana ja praktycznie też objawów nie mam. Po seksiku parę dni później przez 3 dni miałam uderzenia gorąca ale takie, że myślałam ,że zejdę a ciśnienie OK bo mierzyłam. Pare razy zrobiło mi się nie dobrze ale nie wymiotowałam. I to tyle. Zrobiłam test 3 dni przed planowaną miesiączką i wyszedł negatwyny. tzn. mi się wydaje, że widziałam tam lekko zaróżowioną kreseczkę ale tak bladą, że prawie nie widoczną.

Kiedy okres mi się spóźnił zaledwie 2 dni mąż mówi zrób test co ci szkodzi, i wczoraj wieczorkiem zrobiłam i ku mojemu zaskoczeniu 2 kreseczki. Powtórzyłam go jeszcze dla pewności dzisiaj i to samo. Także, moja rada - poczekaj, aż termin oczekiwanej miesiączki przejdzie i wtedy testuj. :D

dziewczynki jeszcze raz wam gratuluje...:D

a ja już jestem po płodnych dniach, więc teraz nic innego mi nie zostaje jak czekać na paskudną @..jak ja jej nie cierpię :|

kolorywch snow wam zycze...sama ide sie wykapac i spac, bo jutro egzamin...

reklama
Agnezzz powodzenia jutro na egzaminie ...a co do @ , nie badz taka pewna byc moze tym razem nie nadejdzie .... szczerze ci tego zycze :)

Lana ja pierwsze objawy zauwazylam jakies 5 dni przed spodziewana @, praktycznie objawy byly takie jak przed @, bolace piersi, sennosc, czeste oddawanie moczu .... jedynie co sie nie zgadzalo to nudnosci i dusznosci (podobnie jak u Rybki) a i zgaga jakies 3 dni przed @ sie jakos dziwnie pojawila ;) ...a teraz .... moje piersi sa jak male meserszmitki ktorych dotknac nie mozna bo tak bola .... podbrzusze czasami boli , sennosc, rozdraznienie, i ochota na wszystko co mi tylko ladnie zapachnie ;D .... zobaczymy co jeszcze mnie czeka ;) .... ale dla zdrowia dzidzi moge przejsc wszystko:)

Do góry